x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ruud si Pavel, cei mai frumosi

Ruud si Pavel, cei mai frumosi

24 Iun 2004   •   00:00

Femeile din Germania ies din tiparul majoritatii reprezentantelor sexului frumos din lume, care ii considera pe italieni cei mai atragatori fotbalisti de la Euro 2004.

MADALINA CORBEANU

In topul nemtoaicelor, pe primele pozitii se afla atacantul olandez Ruud van Nistelrooy si mijlocasul ceh Pavel Nedved.

PATRU ITALIENI. Chiar daca nu s-au situat in fruntea clasamentului, nici jucatorii "squadrei azzura" nu au fost lasati deoparte, patru dintre elevii lui Trapattoni fiind inclusi in respectiva ierarhie. Potrivit sondajului, printre fotbalistii italieni care le-au cucerit pe femeile din Germania se numara Francesco Totti, Christian Vieri, Alessandro Del Piero si Christian Panucci. Din pacate, nationala Italiei a parasit competitia din Portugalia dupa faza grupelor, spre dezamagirea admiratoarelor.

DOAR UN NEAMT. Un loc important in top il ocupa englezul David Beckham, care si-a mai pierdut, totusi, din farmec. Germanul Michael Ballack este singurul compatriot care a fost inclus de nemtoaice in clasamentul publicat in revista Bild. Pe ultimele locuri in topul fotbalistilor atragatori de la Euro se situeaza portughezul Luis Figo si suedezul Freddie Ljungberg.

Cele mai sexy sotii

Imediat dupa inceperea Campionatului European, ziaristii s-au grabit sa alcatuiasca topul celor mai sexy sotii sau iubite ale fotbalistilor prezenti in Portugalia. Illary Blasi, iubita lui Francesco Totti, Elisabetta Canallis, prietena lui Christian Vieri, cunoscuta Victoria Beckham, Nicolle Merry, fotomodelul ales de Thierry Henry, sau Magdalena Hedman sunt doar cateva dintre frumusetile care s-au aflat in tribunele stadioanelor din Portugalia. Cele mai nonconformiste sotii s-au dovedit rusoaicele. "Jumatatile" fotbalistilor din nationala Rusiei au pozat nud, acoperindu-si partile secrete cu postere reprezentandu-i pe sotii lor.
×
Subiecte în articol: sport