x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Să trecem de grupe!"

"Să trecem de grupe!"

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    30 Aug 2007   •   00:00
"Să trecem de grupe!"
Sursa foto: Christian Silva/

Artificiile au inundat Stadionul Steaua la finalul meciului care a consfinţit cea de-a doua calificare consecutivă a roş-albaştrilor in grupele Ligii Campionilor.

Artificiile au inundat Stadionul Steaua la finalul meciului care a consfinţit cea de-a doua calificare consecutivă a roş-albaştrilor in grupele Ligii Campionilor.

Bucurie maximă in Ghencea in ultimele minute ale returului cu BATE. La adăpostul diferenţei de două goluri, suporterii au putut să aştepte liniştiţi deznodămăntul cu fularele ridicate deasupra capetelor, iar fluierul final a declanşat fiesta. Artificiile au inceput să lumineze cerul, sticlele de şampanie au fost destupate chiar pe gazon, iar jucătorii şi antrenorul Gică Hagi s-au imbrăţişat la mijlocul terenului. Cel mai fericit era cel din urmă, aflat la primul său mare succes in cariera de antrenor. Hagi a declarat că aşteaptă o descătuşare a jucătorilor săi după această calificare, că nu il interesează ce adversari ii vor fi desemnaţi Stelei la tragerea la sorţi de astăzi şi şi-a anunţat deja ambiţiile pentru faza grupelor: "Vreau să vină cele mai bune echipe, pentru că acum presiunea a trecut. N-am nici o preferinţă, doar să fie cele mai bune echipe. Oricum, imi doresc să trecem de grupe".

Continuitate

"Am intălnit o echipă bună, dar am fost peste ei şi meritam calificarea. Am fost supărat, dar nu m-am găndit niciodată să plec de la Steaua, sunt fericit aici"

Gică Hagi,antrenor Steaua

Progres

"Mi-aş dori să aducem Barcelona la Bucureşti, mai ales că au şi culorile noastre. Sunt sigur că vom avea o evoluţie mult mai bună decăt in sezonul trecut"

Petre Marin,jucător

Ambiţii

"Nu mă aşteptam ca BATE să fie atăt de puternică. E o mare fericire că ne-am calificat pentru al doilea an in grupe. Acum mă găndesc la sferturi de finală, la semifinale"

Gigi Becali,finanţator Steaua

×
Subiecte în articol: sport