x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabalenka obține prima victorie la Brisbane și se califică în optimi de finală

Sabalenka obține prima victorie la Brisbane și se califică în optimi de finală

de Redacția Jurnalul    |    03 Ian 2024   •   15:15
Sabalenka obține prima victorie la Brisbane și se califică în optimi de finală
Sursa foto: Hepta

Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, a avut nevoie de doar 58 de minute pentru a obține prima victorie a sezonului, învingând-o miercuri pe italianca Lucia Bronzetti, cu 6-3, 6-0, în turul al doilea al turneului Brisbane International.

Debutul victorios al Sabalenkăi la Brisbane i-a prelungit seria de victorii din Australia la 12. Anul trecut, jucătoarea în vârstă de 25 de ani a fost neînvinsă și a cucerit titlurile la Adelaide și la Australian Open, unde a obținut primul său titlu major.

"Sunt super fericită să joc în fața fanilor de aici, din Australia", a declarat Sabalenka. "Sunt extraordinari. Nu mă concentrez pe recordul pe care îl fac în acest moment. Mă concentrez doar pe mine și pe a aduce cel mai bun tenis al meu în fiecare meci pe care îl joc."

Înfruntând-o pe Bronzetti, locul 52 în clasament, în primul său meci al sezonului, Sabalenka a ridicat nivelul de joc încă din debutul meciului obținând un break pentru 4-2 în primul set. Ea a continuat să câștige 8 din următoarele nouă game-uri, surclasând-o pe Bronzetti cu opt ași și salvaând singura minge de break cu care s-a confruntat.

Sabalenka o va înfrunta în continuare pe Danielle Collins sau Zhu Lin.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aryna sabalenka brisbane