x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Salvatorul Iacob

Salvatorul Iacob

de Mihai Igirosanu    |    08 Oct 2007   •   00:00

O "dublă" a lui Victoraş Iacob a adus un succes la limită pentru trupa lui Massimo Pedrazzini pe terenul nou-promovatei Dacia Mioveni. Argeşenii au contestat vehement, dar nejustificat golul victoriei steliste.

Dacia Mioveni - Steaua 1-2 - Victorie chinuită


Â

O "dublă" a lui Victoraş Iacob a adus un succes la limită pentru trupa lui Massimo Pedrazzini pe terenul nou-promovatei Dacia Mioveni. Argeşenii au contestat vehement, dar nejustificat golul victoriei steliste.

Â

Fără Bănel Nicoliţă, menajat, şi cu Neaga pe bancă, Steaua a inceput intr-un ritm lent şi fără inspiraţie meciul de la Mioveni, fiind pedepsită de gazde, care au deschis scorul printr-o deviere nefericită in propria poartă a stoperului Ionuţ Rada, presat de Cr. Bratu. Autor al unei ratări monumentale in meciul cu Arsenal, din Liga Campionilor, atacantul Victoraş Iacob a dat prima lovitură in minutul 45+2, după o pasă inspirată a lui Cristocea. In penultimul minut al jocului, după o serie de ratări imense ale Stelei, Iacob a reuşit "dubla", cu o execuţie elegantă din careul de şase metri in urma unui nou serviciu ireproşabil al lui Cristocea. Gazdele s-au oprit nejustificat din joc, pe motiv că s-a auzit un fluier, ei crezănd că s-a sancţionat cu ofsaid poziţia marcatorului golului. Au urmat proteste inutile, reuşita fiind validată.

Â

"Felicitari". Ovidiu Petre (’59) şi Mădălin Murgan (’61) au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. "O partidă căştigată meritat şi complimente băieţilor care au luptat chiar dacă au fost conduşi nemeritat. Nu a fost noroc pentru că am avut cinci ocazii mari şi, in plus, noi am pierdut căteva meciuri in minutele de prelungire. Felicitări echipei!", a declarat după meci antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini. "Dacă vom juca tot aşa şi cu Sevilla in Liga Campionilor sigur vom face şase puncte", a spus vesel Gigi Becali după meci, făcănd mai mult haz de necaz de neputinţa propriei echipe.

Â

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport