x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sebastian Colţescu: "Dacă voiam să mă sinucid stăteam cu faţa spre exteriorul geamului" - VIDEO

Sebastian Colţescu: "Dacă voiam să mă sinucid stăteam cu faţa spre exteriorul geamului" - VIDEO

07 Oct 2008   •   00:00

Imagini şocante cu momentul în care arbitrul Colţescu a vrut să se arunce de la balcon



"Dacă voiam să mă sinucid stăteam cu faţa spre exteriorul geamului.
Făceam curat pe pervazul geamului. I-am sunat pe părinţii mei, pe cei de la descarcerare, de la Poliţie şi le-am zis să mă lase în pace. Am comunicat şi cu mama prietenei mele şi şi-a dat seama că ei îmi fac mai mult rău dacă nu mă lasă în pace, dar atâta timp cât comunicam trebuiau să înţeleagă că am nevoie de linişte.

Rudele mele, care mi-au spart uşa să vină să mi-o pună la loc, pentru că nu o să dau bani pentru asta. În momentul când au intrat peste mine m-am speriat. Cu 10 minute înainte mă uitasem la meci. Eu nu ştiam că sunt de la SMURD şi de la Poliţie cei care au intrat peste mine în casă. Înainte de a intra ei peste mine nu am zbierat, nu am dat în geamuri. Sunt atât de liniştit că nici paşii nu mi-i auziţi în casă.

Au intrat peste mine nişte echipaje de la SMURD care voiau să îmi facă nişte somnifere ca să dorm. "Dacă nu vrei să îţi facem somnifere, te legăm". Atunci am avut o discuţie cu acei oameni, le-am zis şi tensiunea mea şi colesterolul şi le-am spus să mă lase în pace. Le-am zis datele personale, le ştiam pe dinafară. Le-am zis că nu am nevoie de nicio intervenţie medicală.

Normal că arătam disperat din moment ce nişte persoane vor să mă lege şi să mă ducă la psihiatrie. În momentul când mi-au violat intimitatea, ce voiau să îi întâmpin cu flori? După ce am vorbit cu doctorul, au zis că sunt perfect sănătos şi au plecat.", a declarat Sebastian Colţescu pentru sport.ro.


Lupescu: "Colţescu mi-a zis că are probleme în familie"

"Nu i-am zis niciodată lui Colţescu că are emblema Stelei pe piept.  Mi-a mulţumit, mi-a zis că am fost singurul care l-a ajutat. Când a fost trimis în Liga II eu l-am readus în Liga I. Am avut o discuţie cu el, mi-a zis că avea probleme în familie. Am vorbit cu el chiar după meciul CFR - Ceahlăul, când a fost suspendat că a greşit. În opinia mea, Colţescu este un arbitru foarte talentat. Eu sper să revină şi să treacă peste chestia asta. Orice om are probleme în viaţa personală, dar nu trebuie amestecate cu meseria. Dacă înţelege asta nu văd de ce nu ar putea să arbitreze", a declarat Ionuţ Lupescu la Fanatik
www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport