x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Semifinalele Europa League ar putea fi amânate din cauza norului de cenuşă vulcanică

Semifinalele Europa League ar putea fi amânate din cauza norului de cenuşă vulcanică

18 Apr 2010   •   00:00

UEFA a anunţat că partidele din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, programate marţi şi miercuri, vor avea loc, o decizie asupra meciurilor din aceeaşi fază a Europa League, care trebuiau să se dispute joi, urmând a fi luată luni dimineaţa.

Forul fotbalistic european a făcut aceste precizări în contextul în care un nor de praf şi cenuşă vulcanică, eliberat în atmosferă de erupţia unui vulcan islandez, perturbă, de joi, traficul aerian din cea mai mare parte a continentului.

"Semifinalele Ligii Campionilor vor avea loc, iar în ceea ce priveşte Liga Europa, vom lua o decizie luni dimineaţă. Situaţia este extraordinară şi am lucrat în acest week-end pentru deplasări şi am stabilit deja arbitrii. Mai sunt doar mici probleme de rezolvat, suntem încrezători. Pentru meciurile din semifinalele Ligii Europa mai este timp. Vom vedea cum evoluează situaţia meteorologică", a declarat un purtător de joc al UEFA.

Meciurile Inter Milano - FC Barcelona şi Bayern Munchen - Olympique Lyon, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, sunt programate marţi, respectiv miercuri, de la ora 21:45.

×
Subiecte în articol: redactie