x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Serea şi Martiş rămân în arest

Serea şi Martiş rămân în arest

25 Mai 2010   •   00:00

Fostul arbitru de fotbal Ionică Serea şi arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martiş vor rămâne în arest în următoarele 60 de zile, după ce magistraţii Tribunalului Argeş au constatat, marţi, legalitatea şi temeinicia măsurii de arestare preventivă a acestora. Decizia poate fi atacată de avocaţii lui Marius Martiş şi Ionică Serea în termen de 24 de ore, iar recursul se va judeca la Curtea de Apel Piteşti.

Vineri, Serea şi Martiş, alături de acţionarul majoritar al clubului de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, şi de fostul director al societăţii PIC Liviu Făcăleaţă, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA în stare de arest, pentru dare şi luare de mită, respectiv complicitate la această infracţiune.

Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă au fost puşi în libertate sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Piteşti a respins recursul procurorilor DNA Piteşti la decizia Tribunalului Argeş care admisese cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a acestora.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Piteşti îl acuză pe Cornel Penescu de dare de mită, pe Ionică Serea de luare de mită, iar pe Liviu Făcăleaţă şi pe Marius Martiş de complicitate la luare de mită.

×
Subiecte în articol: redactie