x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sorana Cârstea, eliminată în primul tur al turneului de la Tokyo

Sorana Cârstea, eliminată în primul tur al turneului de la Tokyo

28 Sep 2009   •   00:00

Românca Sorana Cârstea a fost învinsă, astăzi, de franţuzoaica Marion Bartoli, scor 6-3, 6-0, într-un meci din manşa inaugurală a turneului de la Tokyo, dotat cu premii în valoare de 2.000.000 de dolari, informează site-ul oficial al turneului.



Pentru prezenţa în primul tur, Sorana Cârstea va primi un cec în valoare de 5.400 de dolari şi un punct WTA. Aceasta este cea de-a două săptămână consecutivă când românca iese din primul tur al unui turneu, după ce la Seul a fost învinsă de germanca Anna-Lena Groenefeld.

Altfel, în clasamentul WTA, Sorana Cârstea a urcat un loc până 28, în timp ce Alexandra Dulgheru a avansat cinci poziţii până pe 57. Următoarea româncă din acest top, Raluca Olaru, este pe 71, cu o poziţie mai jos, iar Niculescu a urcat două locuri, până pe 78. Singura care ocupă acelaşi loc ca şi săptămâna trecută este Edina Gallovits, care se află pe 92.

În ierarhia de dublu, Monica Niculescu şi Sorana Cârstea continuă pe aceleaşi locuri, 28 şi respectiv 45, în timp ce Edina Gallovits a pierdut două poziţii şi e pe 82. Ultima româncă din top 100 este Raluca Olaru care ocupă locul 94, cu o poziţie mai jos faţă de săptămâna precedentă.

×
Subiecte în articol: sport