x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Speriaţi de succes

Speriaţi de succes

de Mihai Igirosanu    |    14 Aug 2007   •   00:00
Speriaţi de succes
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Antrenorul giuleştenilor, italianul Cristiano Bergodi, este extrem de supărat, in ciuda victoriei pe care echipa sa a repurtat-o la Cluj, impotriva Universităţii.

Antrenorul giuleştenilor, italianul Cristiano Bergodi, este extrem de supărat, in ciuda victoriei pe care echipa sa a repurtat-o la Cluj, impotriva Universităţii. El şi-a lăudat jucătorii pentru jocul din prima repriză, dar i-a blamat pentru teama cu care au abordat mitanul secund.

"Am făcut un joc foarte bun in prima repriză, in timp ce in a doua, după ce am luat avantaj, am jucat cu frică. Aici avem mult de lucru, pentru că e o problemă mentală, atunci cănd suntem in avantaj ne retragem, jucăm cu frică.

A fost un meci dificil, dar aşa sunt toate jocurile disputate in compania unor echipe nou promovate, deoarece acestea evoluează cu multă ambiţie şi mult entuziasm. Dacă ne luăm după rezultat, se poate spune că a fost un meci străns, echilibrat, dar nu a fost aşa, pentru că noi am dominat şi ne-am creat mai multe ocazii de a marca", a declarat Bergodi.

×
Subiecte în articol: sport