x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 24 august 2004

SPORT/Info - 24 august 2004

24 Aug 2004   •   00:00
Napoli il vrea pe Adrian Mihalcea. Atacantul echipei Genoa, Adrian Mihalcea, ar putea juca in sezonul viitor pentru SSC Napoli. Clubul genovez si-a dat acordul ca Mihalcea, impreuna cu Marco Rossi si Marco Carparelli, sa evolueze la Napoli in sezonul 2004-2005, insa cei trei jucatori au cerut garantii in privinta viitorului clubului, care are mari probleme financiare si nu a fost inscris inca in Serie B. Momentan, Mihalcea evolueaza pentru Hellas Verona, unde a fost imprumutat de Genoa sezonul trecut. Pe langa cei trei, napoletanii il mai doresc si pe Ianis Zicu.

"POLI" AEK - FC BRASOV 2-1. Duminica seara, "Poli" AEK a cucerit primele trei puncte din aceasta editie de campionat. Desi in prima parte a jocului, echipa lui Gheorghe Multescu nu a existat, timisorenii au revenit exemplar in a doua repriza, salvatorul numindu-se Mansour, el marcand ambele goluri ale gazdelor. "Am suferit foarte mult in prima repriza, insa dupa pauza am fost mai motivati si am jucat mult mai bine", a declarat Multescu. "Cheia meciului a fost in repriza a doua, cand elevii mei au gresit decisiv de doua ori. Dupa acele goluri am incercat sa jucam ceva mai ofensiv, dar nu am reusit decat sa inscriem un singur gol", a spus tehnicianul brasovenilor, Ionut Lupescu. (Cosmin Smochina)

GLORIA - FCM BACAU 1-0. Desi bacauanii au facut deplasarea la Bistrita cu gandul sa castige cel putin un punct, Gloria a redemonstrat ca este o echipa greu de invins pe teren propriu. "Jocul a fost placut fiindca a avut si bare, si ratari, si interventii ale portarilor. Amenintarile celor din Bacau ne-au prins bine", a declarat la conferinta de presa tehnicianul Gloriei, Constantin Carstea. De partea cealalta, omologul sau Cristian Popovici a scuzat infrangerea dand vina pe ghinion: "Putem spune ca a fost si ghinion, dar si meritul Bistritei a contat. Daca bara lui Tanasa sau Matei era gol, lucrurile stateau altfel".

HAGI, IUBIT SI APOSTROFAT. Dupa victoria, cu scorul de 2-1, inregistrata de Galatasaray in fata echipei Caykur Rizespor, in etapa a treia a campionatului Turciei, suporterii si presa turca il lauda pe Hagi si totodata il pun la punct. "I Love You Hagi" este mesajul suporterilor, insa jurnalul turc Sabah mentioneaza ca "Regele" nu ar trebui sa se planga de problemele pe care le are la Galatasaray. "Draga Hagi, acum cinci ani, cand jucai la Galatasaray, nu existau probleme? Ai spus: «Nu imi place sa vorbesc, ci sa fac treaba». Ei bine, atunci nu vorbi, fa treaba. Tu spui ca ai nevoie de timp si sa nu asteptam minuni de la tine. Nimeni nu vrea sa faci minuni, ci doar sa faci ceva. Vrem sa creezi o echipa invingatoare", noteaza Sabah.

CARTU SE TEME DE PARTIZAN. Tehnicianul Otelul Galati, Sorin Cartu (foto), care va intalni joi, in deplasare, de la ora 20:30 pe Partizan Belgrad, in cadrul mansei secunde a turului doi preliminar al Cupei UEFA, este de parere ca echipa sa nu se poate ridica la nivelul lui Partizan. Desi in tur scorul a fost de 0-0, Galati va avea un meci foarte greu joi, traditia echipei belgradene cerand calificarea in urmatoarea faza a competitiei. Mai mult, nici antrenamentele nu se mai tin la Galati, terenurile fiind impracticabile. "Nimic nu ma mai mira din ce se intampla acolo. Spre exemplu, secundul Mircea Irimescu m-a sunat sa-mi spuna ca suntem in imposibilitatea de a face antrenamentul de dimineata (n.r. - luni), deoarece toate terenurile sunt impracticabile din cauza ploii", a declarat Cartu.

×
Subiecte în articol: sport