x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 31 august 2004

SPORT/Info - 31 august 2004

31 Aug 2004   •   00:00
DERBY FARA NEDVED. Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, nu-i va avea la dispozitie pe Pavel Nedved si Tomas Galasek pentru meciul cu Olanda, de pe 8 septembrie, din preliminariile CM. Nedved intentioneaza sa se retraga din echipa nationala, dar inca nu a anuntat nimic oficial. Bruckner s-a multumit sa explice absenta jucatorului lui Juventus prin faptul ca "starea sa de sanatate s-a deteriorat din nou si se pare ca va avea nevoie de o perioada mai lunga de vindecare".

SCALA A FOST DEMIS. Romanii de la Spartak Moscova, Adrian Iencsi, Gabriel Tamas si Florin Soava, au ramas fara antrenor. Italianul Nevio Scala a fost demis duminica din cauza rezultatelor slabe din acest sezon. Dupa 21 de etape, Spartak ocupa locul opt in clasament, la 12 puncte distanta de liderul TSKA Moscova. Interesant este ca Scala a fost dat afara dupa un succes, echipa sa invingand sambata cu 3-1 pe Krilia Sovietov. Directorul general al clubului moscovit, Iuri Pervak, a anuntat ca viitorul tehnician al formatiei va fi Alexander Starkov.

"EL PIBE" PE STADION. Diego Armando Maradona a parasit pentru cateva ore sanatoriul in care este internat din luna mai pentru a merge la meci. "El Pibe d’Oro" a fost pe stadionul La Bombonera, unde a vazut partida dintre Boca Juniors si Racing, scor 2-1, dupa care a dezvelit o placa in cinstea lui Carlos Tevez, jucatorul care a marcat golul victoriei Argentinei in fata Paraguayului, in finala turneului olimpic de fotbal. Suporterii prezenti in tribunele arenei l-au aclamat pe fostul jucator: "Maradoo, Maradoo!".

DUMNEZEUL FORMULEI 1. Presa germana il elogiaza pe Michael Schumacher, dupa ce acesta a castigat duminica al saptelea titlu mondial, desi a terminat al doilea cursa de la Spa Francochamps. "Eternul campion" a titrat cotidianul Tagesspiegel, in timp ce Bild scrie ca Schumi este "Dumnezeul Formulei 1". Potrivit publicatiei Frankfurter Rundschau, "Schumacher este una dintre ultimele mari vedete sportive ale Germaniei". "Cu Ferrari, el nu numai ca a monopolizat Formula 1, dar a si facut sa se dezvolte o «monocultura»".

ZENGA A SEMNAT CU GENOA. Jacopo Zenga, fiul antrenorului Stelei, va juca la echipa de tineret a clubului Genoa. Zenga jr., care nu a implinit inca 18 ani, a inceput fotbalul la Inter, apoi a evoluat 3 ani la Monza. Tatal sau a fost unul dintre cei mai mari portari ai Italiei, dar este sigur ca Jacopo nu-i va calca pe urme. Asta pentru ca tanarul joaca pe un post cu totul opus: este atacant.

×
Subiecte în articol: sport