x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 12 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 12 august 2004

12 Aug 2004   •   00:00

Catalin Munteanu va juca la Real Murcia

Proaspat promovat cu Albacete in Primera Division, Catalin Munteanu se va intoarce in a doua divizie spaniola, unde va juca pentru Real Murcia, echipa retrogradata din primul esalon la sfarsitul sezonului trecut. "Cap de Zmeu" a semnat cu gruparea iberica o intelegere pe un an si spera sa revina in prim-planul fotbalului spaniol. Pe langa echipa din Murcia, Munteanu a mai evoluat in Segunda Division la Salamanca si Albacete, in timp ce in Primera a lupta sub culorile lui Atletico Madrid si Espanyol Barcelona. (Catalin Fainisi)

Apulum - Iurisniti este dorit de Farul

Presedintele clubului Apulum Alba-Iulia, Viorel Malusel, a declarat ca a primit o oferta din partea clubului Farul Constanta pentru transferul mijlocasului Dan Iurisniti. "Constantenii au avansat suma de 100.000 de dolari pentru un transfer si daca ne-ar vira jumatate din bani acum si restul la iarna ne gandim sa-l lasam sa plece. Fotbalistul este unul exponential pentru Apulum, dar in cazul in care nimeni nu doreste sa ne ajute cu bani, nu vom avea ce face", a declarat Malusel.

Liga Campionilor - Mihailicenko si-a dat demisia

Primele 6 meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, disputate marti seara, au oferit rezultate destul de neasteptate. PAOK Salonic si Dinamo Kiev, cu Florin Cernat pe teren pana in minutul 65, au pierdut acasa, iar Juventus nu a reusit decat un egal pe teren propriu, 2-2 cu suedezii de la Djurgarden. In fapt, antrenorul lui Dinamo Kiev, Alexei Mihailicenko, si-a dat demisia dupa infrangerea suferita in fata lui Trabzon. Iata rezultatele meciurilor de marti: TSKA Moscova (Rusia) - Glasgow Rangers (Scotia) 2-1, Dinamo Kiev (Ucraina) - Trabzonspor (Turcia) 1-2, PAOK Salonic (Grecia) - Maccabi Tel-Aviv (Israel) 1-2, Grazer AK (Austria) - Liverpool (Anglia) 0-2, Benfica (Portugalia) - Anderlecht (Belgia) 1-0, Juventus (Italia) - Djurgarden (Suedia) 2-2. Celelalte 10 partide s-au disputat aseara, dupa inchiderea acestei editii. Returul va avea loc pe 25 august.

"U" Craiova - Dinel Staicu a fost jefuit

Ieri-dimineata, patronul gruparii oltene, Dinel Staicu, a avut o surpriza neplacuta. In timp ce se afla la Vila Bujorul din Craiova, fosta casa de oaspeti a lui Nicolae Ceausescu, pe care acesta a cumparat-o si in momentul de fata ii aduce imbunatatiri, autoturismul boss-ului oltean, un BMW X5, a fost spart. Faptasii, care inca nu au fost descoperiti, au sustras din masina lui Dinel Staicu o borseta in care se aflau 2.000 de dolari. (Mario Morcov)

Transfer - Vieira, 33 de milioane de euro

Real Madrid va plati 33 de milioane de euro clubului Arsenal Londra pentru transferul mijlocasului francez Patrick Vieira. Valoarea transferului este superioara ofertei initiale facuta de Real Madrid, 30 de milioane de euro, in timp ce Arsenal solicitase 42 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport