x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 13 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 13 august 2004

13 Aug 2004   •   00:00

Danciulescu, ca si plecat la Rennes!

Ionel Danciulescu a ratat sansa de a se transfera, acum o luna, la FC Nantes mai ales datorita dorintei conducatorilor lui Dinamo de a-l tine pentru accederea in grupele Ligii Campionilor. Acum, cand sansele de a trece de Manchester au devenit aproape nule, "Danciugol" va lua drumul Frantei, dar la Rennes, echipa pregatita de Loti Boloni. Desi conducerea clubului neaga, exista voci care au confirmat faptul ca atacantul va parasi Dinamo dupa returul cu englezii, Boloni facandu-i loc in primul "11", prin vanzarea lui Piquionne la Saint-Etienne.

Presa engleza - "Dinamo a ratat ocazia vietii!"

Cotidianul The Independent considera ca Dinamo a ratat "ocazia vietii" in meciul cu Manchester United. "A fost o perioada, pe la jumatatea primei reprize, cand se parea ca aceasta ar putea fi "noaptea noptilor" pentru Dinamo, in fata unei echipe engleze lipsite de forma. Dar asa cum se intampla frecvent, echipele mici care isi rateaza ocaziile in fata lui Manchester sunt pedepsite", noteaza The Independent. Site-ul Manchesteronline.com scrie ca Dinamo "a jucat minunat in prima repriza", dar nu a avut o evolutie la fel de buna in partea a doua a jocului.

Incident - "Fergie", bruiat de Andone

In timpul conferintei de presa, Sir Alex Ferguson a parut vizibil deranjat de doua incidente. Mai intai, telefonul lui Ioan Andone a inceput sa sune si sa bruieze sistemul audio al salii, chiar in timp ce vorbea tehnicianul scotian. Andone a reusit cu greu sa-si inchida mobilul, abia dupa ce Ferguson a fost nevoit sa se intrerupa de vreo doua ori. Apoi, un microfon aflat pe pupitrul la care se aflau participantii la conferinta a cazut, facandu-l din nou pe scotian sa se opreasca iritat.

Stranieri - Lucescu, la un pas de grupe

Mircea Lucescu si Sahtior Donetk sunt cu un picior in grupele Ligii Campionilor. Formatia ucraineana a invins la scor, 4-1, pe FC Bruges, in prima mansa a turului 3 preliminar al competitiei. Ciprian Marica a marcat al doilea gol al lui Sahtior in minutul 70. Flavius Stoican, Cosmin Barcauan si Razvan Rat au evoluat pe intreaga durata a partidei, in timp ce Marica a fost inlocuit, in minutul 85, cu Brandao. La FC Bruges, Alin Stoica a fost titular si a jucat pana in minutul 79, cand i-a lasat locul lui Verheyen.
×
Subiecte în articol: sport