x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 2 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 2 septembrie 2004

02 Sep 2004   •   00:00
AUR PENTRU GIMNASTUL MARIUS URZICA! Marius Urzica, medaliat cu argint la JO-2004, la cal cu manere, va primi din partea COR o medalie de aur, drept recompensa morala, pentru faptul ca ar fi meritat titlul olimpic la Atena. "Pentru mine, ca om, ca fost sportiv, dar si pentru COR, Marius este de aur si ramane de aur. Am aprobarea COR sa iti promit ca in 10 zile vei avea medalia noastra de aur, care poate nu este echivalenta cu ce ai fi castigat la Atena, dar noi ti-o dam cu tot sufletul si iti multumim pentru ce ai facut", a declarat presedintele COR, Ion Tiriac. (Cosmin Smochina)

"CASCADORII RASULUI". Rapidistul Vasile Maftei a recunoscut ca greseala facuta impreuna cu Marius Constantin, in meciul cu FCM Bacau, scor 1-2, a reprezentat cel mai penibil moment din cariera lui. "Eu si Marius Constantin am fost cascadorii rasului. Sunt de acord cu Mircea Lucescu, momentul respectiv a fost ca in filmele cu Charlie Chaplin", a declarat capitanul formatiei giulestene. Cat despre faptul ca au fost facuti desculti de catre George Copos, Maftei este de parere ca "fiecare patron are dreptul sa spuna orice doreste despre echipa sa, dar o concluzie va fi posibila abia la sfarsitul campionatului".

BÖLÖNI, INCA DOI ANI LA RENNES. Ladislau Bölöni si-a prelungit contractul cu Rennes pentru inca doua sezoane. Acordul antrenorului roman cu gruparea franceza expira la sfarsitul stagiunii 2004-2005. Bölöni a venit pe banca tehnica a lui Rennes in 2003, luandu-i locul lui Vahid Halilhodzici, plecat la Paris St. Germain. Dupa primele 4 etape ale actualului sezon, formatia bretona ocupa locul 10 in clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu doua dintre pretendentele la titlu, Marseille si Monaco.

CONTRA: "PLEC PE USA DIN DOS". Cosmin Contra va juca in acest sezon in Anglia, la West Bromwich, unde va trebui sa treaca peste deceptiile suferite la Atletico Madrid. "Plec foarte dezamagit de la Atletico. Am venit aici cu gandul ca voi triumfa in fotbalul spaniol, dar plec pe usa din dos. Cei din club au spus ca vor forma o echipa competitiva care sa intre in Liga Campionilor, dar nu s-au tinut de cuvant. M-au deceptionat. Acum nu-mi ramane decat sa le demonstrez ca s-au inselat in ceea ce ma priveste", a declarat Contra intr-un interviu acordat cotidianului Marca. Fundasul roman le-a reprosat responsabililor gruparii madrilene ca i-au spus din timp ca va trebui sa plece. "Ar fi trebuit sa ma anunte mai de mult, pentru ca aveam oferte de la echipe importante. Sigur, mereu am sperat ca voi putea juca la Atletico si sa ma revansez pentru anul in care am stat accidentat. Dar uite ca totusi plec", a spus Contra.

×
Subiecte în articol: sport