x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 24 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 24 iunie 2004

24 Iun 2004   •   00:00

Steaua - Sperante favorabile pentru sorti

Conducerea echipei Steaua asteapta cu incredere tragerea la sorti pentru turul II preliminar al Cupei UEFA, programata maine, la Nyon. Aproape sigur, gruparea din Ghencea va fi cap de serie, avand coeficientul 17,881. Directorul executiv al "ros-albastrilor", Mihai Stoica, este optimist si crede ca Steaua va face o figura frumoasa, la fel ca anul trecut, cand a eliminat pe Southampton si a cedat greu in fata celor de la Liverpool.

Rapid - Reunire la mare

Lotul pregatit de Razvan Lucescu isi va relua pregatirile astazi, reunirea fiind programata la Eforie Nord, la hotelul patronului George Copos. Nu vor face deplasarea Buta, Iacob si Robert Nita, cei trei urmand a parasi foarte probabil gruparea giulesteana. Un alt fotbalist care va pleca de la Rapid este fundasul Bordeanu, dorit de nou-promovata "Poli" Iasi. In schimb, la Eforie va ajunge si Nicolae Grigore, revenit dupa imprumutul la FC Brasov, jucator care face in prezent obiectul unui caz de dopaj.

"U" Craiova - Vine un belgian

Gruparea din Banie se va reuni astazi, la cantonamentul din Lunca Jiului, noutatile din lotul pregatit de Mircea Rednic fiind fostii "otelari" Augustin Calin si Mircea Ilie. Anuntatul transfer al lui Jerry Gane se va finaliza maine, iar o alta achizitie, belgianul Pierre, este asteptat sa se alature noilor colegi duminica. In schimb, vor lipsi Daouda si N’Jock, aflati in probe la echipe din Franta. Universitatea Craiova va efectua un turneu in Austria, incepand de la 6 iulie. (Mario Morcov)

Dinamo - Campionii au plecat in turneul din Elvetia

Campionii au plecat ieri intr-un stagiu de pregatire in Elvetia, unde vor disputa 5 partide de verificare. Antrenorul Ioan Andone a deplasat un lot format din 25 de jucatori, acasa ramanand Oltean, Onut, Vatavu si Costea. Pentru acestia, conducerea incearca sa gaseasca angajamente la alte formatii, tehnicianul "ros-albilor" anuntand ca nu intra in vederile sale in sezonul viitor.
×
Subiecte în articol: sport