x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 25 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 25 iunie 2004

25 Iun 2004   •   00:00

Dinamo - "Cainii" au luat un loc in "B"

Conducerea echipei campioane a cumparat un loc in Divizia B pentru echipa satelit, Dinamo II. Oficialii "cainilor" nu au facut oficial acest lucru si nici numele gruparii care a vandut. In lotul pregatit de Cornel Talnar vor fi cooptati si 8 jucatori de la Metalul Plopeni. Este vorba de portarii Plahta si Matache, plus Albinaru, Ciobanu, Tataru, Berde, Pastin si Aristan. (Adrian Simion)

Cupele Europene - Azi e tragerea la sorti

Astazi, la Nyon, se va desfasura tragerea la sorti a primelor tururi de calificare ale Cupei UEFA Champions League, respectiv Cupa UEFA. Ceremonia va avea loc incepand cu ora 13:00 si respectiv 15:00, momente in care reprezentantii celor trei echipe romanesti prezente in cupele europene, Dinamo, Steaua si Otelul, aflati la fata locului, isi vor cunoaste adversarele.

Wimbledon - Pavel continua, Hanescu out

Dupa o zi in care nu s-a putut juca, din cauza ploii, turneul de la Wimbledon si-a epuizat ieri meciurile primei runde. Andrei Pavel l-a depasit in trei seturi, 6-3, 7-5, 7-6 (8) pe israelianul Andy Ram, venit din calificari. In schimb, Victor Hanescu s-a recunoscut invins de spaniolul David Ferrer. Inceput marti, meciul s-a incheiat ieri, cu victoria ibericului, 7-6 (5), 6-4, 6-7 (4), 7-5. In turul 2, Pavel va evolua cu invingatorul dintre danezul Carlsen si francezul Gasquet.

FCM Bacau - Ionut Lupescu si-a dat demisia

Venit in iarna, antrenorul Ionut Lupescu si-a reziliat ieri contractul, dupa o discutie cu oficialii clubului. "Am venit cu inima deschisa la Bacau. Din pacate, planul meu de viitor nu a fost compatibil cu al conducerii. Am discutat cu domnii Sechelariu si Chivorchian si am convenit sa ne despartim", a declarat tehnicianul. Cel mai sigur, Lupescu va fi inlocuit cu Gheorghe Poenaru.

Transfer - Plesan ar putea pleca la Sahtior

Conform site-ului "Ukrainansoccer. com", la formatia Sahtior Donetk ar putea ajunge si olteanul Mihaita Plesan, care este dorit insistent de catre antrenorul Mircea Lucescu. Transferat in primavara la Sahtior, Marica povesteste ca un bodyguard al miliardarului Rinat Ahmetov il urmareste constant sub pretextul ca il ajuta: "Oricum nu e nici o problema, pentru ca atunci cand mergem pe strada, oamenilor parca le e frica sa se si uite la noi, stiind ca suntem ai lui Ahmetov. Si la spital cand mergem, cei de acolo stau in pozitie de drepti."

×
Subiecte în articol: sport