x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 26 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 26 iunie 2004

26 Iun 2004   •   00:00

Njock va fi amendat!

Atacantul Universitatii Craiova, Jeremie Njock, nu s-a prezentat nici la al doilea antrenament al echipei sale, camerunezul aflandu-se la probe de joc la o echipa din Franta. "Este lipsa de respect fata de colegii sai. Va fi amendat cu cate 500 de dolari pentru fiecare zi de intarziere. Trebuia sa aiba bunul simt si sa anunte daca are probleme", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Tehnicianul oltenilor il asteapta astazi si pe Jerry Gane: "Mai are doar sa semneze actele si sa inceapa pregatirea. Ne-am inteles cu el in toate aspectele". In probe la Stiinta se afla si Panin de la UTA. (Mario Morcov)

Falemi regreta Steaua

Mijlocasul N’Gassan Nana Falemi nu va face parte din lotul Stelei sezonul viitor, la despartire declarand ca regreta faptul ca este nevoit sa paraseasca gruparea din Ghencea: "Asta este viata. Imi pare rau ca plec de la Steaua, dar contractul meu s-a terminat. Nu am oferte deocamdata, asa ca astept. As vrea sa joc in strainatate". Falemi, care este dorit de Universitatea Craiova si FC National, a mai adaugat ca este onorat, insa, oficial, nu a discutat cu nimeni. Lotul echipei Steaua a efectuat ieri vizita medicala, totul decurgand fara probleme.

Popovici, interimar la Bacau

Demisia lui Ionut Lupescu l-a readus pe Cristi Popovici pe banca tehnica a formatiei bacauane, insa de data asta tehnicianul va fi doar "interimar", conducand deja doua antrenamente: "Nu stiu daca voi fi antrenor principal, dar mi-as dori acest lucru. Am mai avut aceasta functie si inainte de venirea lui Lupescu si am prins experienta". Referitor la posibila sa debarcare, presedintele Gheorghe Chivorchian a declarat: "Consiliul Director va lua o decizie in acest sens, insa eu cred ca voi ramane presedinte la FCM Bacau".

Cai de 350.000 de dolari

Ieri, la Sibiu, a inceput o noua etapa de Cupa Mondiala la calarie, la start prezentandu-se, alaturi de concurenti din Romania, sportivi din Rusia, Bulgaria si Ungaria. Intrecerea va dura pana maine, iar valoarea estimativa a cailor prezenti la aceasta competitie este de 350.000 de dolari.

Amical Romania - Italia la rugby

In aceasta seara, de la ora 18:00, pe stadionul "Lia Manoliu", echipa reprezentativa a Romaniei va intalni intr-un meci de verificare nationala Italiei, participanta in Turneul celor 6 Natiuni. Palmaresul e favorabil italienilor, care au inregistrat 20 de victorii, fata de doar 12 ale "stejarilor", in timp ce 3 partide s-au incheiat la egalitate.

Vizita medicala la FC National

Echipa FC National a efectuat ieri-dimineata, la INMS, vizita medicala, printre cei prezenti aflandu-se si revenitii Slavisa Mitrovici si Catalin Lita. Atacantul bosniac a declarat ca, deocamdata, se afla sub contract cu gruparea din Cotroceni: "Eu as vrea sa joc tot in strainatate, dar acum sunt la FC National. Nu stiu nimic de Steaua, dar in cel mult doua saptamani imi voi rezolva situatia".

Gloria joaca returul cu Thun

Formatia bistriteana va disputa maine, de la ora 18:00, pe teren propriu, mansa secunda din cadrul primului tur preliminar al Cupei UEFA Intertoto, in compania lui FC Thun. Saptamana trecuta, elvetienii s-au impus cu scorul de 2-0. Altfel, in vederea noului sezon, stadionul Gloria va fi modernizat, lucrarile demarand deja: "Nu cred ca o sa fie probleme cu obtinerea licentei. Cea mai importanta investitie este cea legata de instalarea scaunelor de plastic la peluza. In total vor fi 7.700 de locuri, mai putine ca pana acum, dar nu aveam ce face", a declarat vicepresedintele ardelenilor, Ioan Horoba.
×
Subiecte în articol: sport