x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 31 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 31 august 2004

31 Aug 2004   •   00:00
LUPESCU A DEMISIONAT DE LA BRASOV. Esecul in fata Gloriei Bistrita, 1-3 in ultima etapa de campionat, i-a incheiat aventura fostului international Ionut Lupescu pe banca tehnica a celor de la FC Brasov. Dupa o discutie decisiva cu patronul Ioan Neculaie, tehnicianul a demisionat, hotararea sa fiind acceptata fara prea mari rezerve de acesta. Surse apropiate gruparii de sub Tampa sustin ca postul ramas liber dupa plecarea "Kaiserului" va fi ocupat foarte curand de Gabi Stan. Astfel, Lupescu se afla la o a doua experienta nefericita in Divizia A, dupa cea traita la FCM Bacau.

NOU SISTEM DE COMUNICARE. Presedintele CCA, Ion Craciunescu, a declarat ca arbitrii romani ar putea folosi sisteme de comunicare la meciurile din Divizia A, asemanatoare cu cele folosite experimental in Franta. "Am declarat in dese randuri ca mi-as dori ca si arbitrii romani sa aiba parte de aparatura performanta de comunicare, dar sunt constient ca nu avem fondurile necesare. Colegii de la rugby ne-ar putea implini acest vis", a declarat valceanul, care are nevoie de acceptul FIFA pentru aplicarea acestui plan. Presedintele Comisiei de Arbitri a FRR, Mircea Paraschivescu, si-a exprimat dorinta de a-l ajuta gratis pe Craciunescu prin furnizarea instalatiilor de comunicare de ultima ora. (Catalin Fainisi)

VICTORIE PENTRU LAURENTIU ROSU. Mijlocasul Paul Codrea a fost titular pentru AC Torino in deplasarea de la Genoa (3-3), in prima faza a Cupei Italiei. In divizia secunda din Spania, Costel Galca a fost "integralist" pentru Almeria in infrangerea (1-0), pe teren propriu, impotriva Celtei Vigo. Tot in Segunda, Laurentiu Rosu a jucat prima repriza in partida pe care Recreativo Huelva a castigat-o, in deplasare, cu 1-0, la Sporting Gijon. Si Catalin Munteanu, a intrat pe teren in minutul 68 al partidei pierdute de Real Murcia (2-0) in deplasare, la Nastic.

PAVEL E NUMARUL 25 ATP. Tenismanul roman Andrei Pavel a coborat o pozitie in clasamentul ATP, ajungand pe 25, cu 170 de puncte. Celalalt roman prezent in TOP 100 este Victor Hanescu, care ocupa locul 77. Primul loc in clasamentul celor mai buni jucatori din lume este in continuare dominat de elvetianul Roger Federer, cu 887 de puncte. "Cneazul" a jucat, aseara tarziu, in primul tur al "US Open", impotriva finlandezului Jari Nieminen, in timp ce Hanescu l-a infruntat pe thailandezul Schrichapan, unul dintre favoriti.

GHEORGHE HAGI SE GANDESTE SERIOS SA SE REINTOARCA PE GAZON. Conducerea lui Galatasaray Istanbul i-a propus antrenorului Gheorghe Hagi sa revina pe teren, dupa ce s-a plans ca echipa sa nu are un jucator care sa faca legea la mijlocul terenului. "Noi am discutat cu el si a zambit cand a auzit ce i-am propus. Nu a parut sa respinga o astfel de idee. In urmatoarele doua zile va lua o decizie", a spus unul dintre oficialii clubului. "Milliyet" a avansat ideea ca "Regele" ar fi dispus sa evolueze la Galata pana la finalul turului, daca ar avea garantia ca in luna ianuarie gruparea din Istanbul va achizitiona un fotbalist strain de valoare, demn sa poarte numarul 10.

GIGI BECALI I-A MARIT SALARIUL LUI PARASCHIV. Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca i-a marit salariul mijlocasului Sorin Paraschiv dupa evolutia acestuia din meciul cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a cincea a Diviziei A "Burger", castigata de bucuresteni cu scorul de 5-0. "Paraschiv a jucat excelent si din acest motiv am decis sa-i maresc salariul cu 15.000 de dolari", a declarat Gigi Becali, care a mai spus ca jocul echipei si spectacolul din tribune l-au emotionat pana la lacrimi. Sorin Paraschiv va avea astfel un salariu de 60.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport