x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 9 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 9 august 2004

09 Aug 2004   •   00:00

Televiziuni - Florin Calinescu la "Fanatik Show"!

In aceasta seara, pe TV Sport, este programata o editie "de colectie" a emisiunii "Fanatik Show". De la ora 21:00, invitatii lui Horia Ivanovici sunt presedintii Gigi Becali si Dinu Gheorghe, care vor vorbi despre derby-ul etapei, Steaua - Rapid. Marea surpriza o constituie prezenta in studio a lui Florin Calinescu, celebrul show-man acceptand invitatia de a participa la emisiune.

Eriksson - "Un maestru in arta sexului"

Fosta secretara a Federatiei Engleze de Fotbal (FA), Faria Alam, care a avut o relatie cu selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, a declarat, intr-un interviu aparut in publicatia News of the World, ca tehnicianul era "un maestru in arta sexului". Alam a afirmat ca Eriksson a fost sunat, o data, de prietena sa Nancy Dell’Olio, chiar in timp ce facea sex cu ea. "Nu mi-a venit sa cred atunci cand a raspuns la telefon", a spus Alam. Fosta secretara a precizat ca este indragostita total de tehnicianul suedez si a povestit cu lux de amanunte cum a decurs prima noapte de dragoste cu Eriksson, in care suedezul n-a folosit prezervativ.

Romario - Arestat si eliberat dupa sase ore

Fotbalistul brazilian Romario de Souza Faria a fost retinut de politie, sambata, deoarece nu a platit pensia alimentara pentru cei doi copii pe care ii are din prima sa casnicie, cu Monica Santoro. Romario, in varsta de 38 de ani, care evolueaza la Fluminense, a petrecut sase ore la comisariatul din Barra da Tijuca, un cartier rezidential din Rio de Janeiro, dupa care a fost eliberat. Monica Santoro, prima sotie a fotbalistului, a reclamat faptul ca acesta mai are sa ii plateasca suma de 46.200 de dolari, reprezentand pensia alimentara pentru cei doi copii, Moniquinha si Romarinho. Fostul international brazilian, care a marcat 54 de goluri in 70 de meciuri la echipa nationala, are 5 copii cu 3 femei.

Securitate - Paza pentru familia Beckham

Casa sotilor Beckham din Madrid are parte de paza armata nonstop din cauza temerilor unei posibile rapiri a copiilor lor. David si Victoria au fost avertizati asupra cazurilor de copii din familii bogate care sunt rapiti in capitala spaniola. Masurile de securitate au fost, prin urmare, intarite pentru a-i proteja pe cei doi fii ai cuplului: Brooklyn, in varsta de cinci ani, si Romeo, de aproape doi ani. Toti gardienii care pazesc locuinta inchiriata din Madrid sunt inarmati.
×
Subiecte în articol: sport