x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nadal, eliminat în aceeaşi zi la Queen's şi la simplu, şi la dublu.

Nadal, eliminat în aceeaşi zi la Queen's şi la simplu, şi la dublu.

11 Iun 2011   •   07:31
Nadal, eliminat în aceeaşi zi la Queen's şi la simplu, şi la dublu.

Tenismanul francez Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numarul 5, a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum la primul turneu pe iarba al anului, cel de la Quenss's, dupa ce l-a eliminat in sferturile de finala pe numarul 1 mondial, Rafael Nadal, in trei seturi, 6-7 (3), 6-4, 6-1.

Castigatorul de la Roland Garros paraseste un concurs atat de prematur pentru prima data de la Australian Open, in ianuarie.

Nadal s-a retras si din meciul de dublu, alaturi de compatriotul sau Marc Lopez. De abandonul ibericilor au profitat Horia Tecau si Robert Lindstedt, perechea romano-suedeza, finalista la Wimbledon anul trecut, castigand primul set cu 7-6. Tecau si Lindstedt se vor bate pentru un loc in semifinalele turneului cu cuplul castigator de la Roland Garros, Daniel Nestor (Canada) - Max Mirni (Belarus).

In semifinale, Tsonga il va intalni pe britanicul James Ward, care a trecut in sferturi pe francezul Adrian Mannarino cu 6-2, 6-7 (14), 6-4. Cea de-a doua semifinala ii va opune pe americanul Andy Roddick si scotianul Andy Murray.

Este pentru prima data in ultimii 12 ani cand doi tenismani britanici ajung in semifinalele aceluiasi turneu ATP. Ultimii care au reusit acest lucru au fost Greg Rusedski si Tim Henman, in 1999, la Rotterdam.

×