x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi 3.000 de bilete la meciul Froch - Bute s-au vândut în primele două ore. La Nottingham îl aşteaptă un public ostil

3.000 de bilete la meciul Froch - Bute s-au vândut în primele două ore. La Nottingham îl aşteaptă un public ostil

de Mediafax    |    19 Mar 2012   •   17:38

Aproximativ 3.000 de bilete la meciul dintre pugilistii Carl Froch si Lucian Bute, programat in 26 mai, la Nottingham, s-au vandut, luni, in primele doua ore de la scoaterea lor pe piata, informeaza boxingscene.com. Capacitatea Capital FM Arena este de 9.000 de locuri. Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch si boxerul Lucian Bute, contand pentru centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, costa intre 48 si 360 de euro.

Citeste si Carl Froch despre Lucian Bute: "Ori este prea increzator, ori prea prost"

Eddie Hearn, impresarul lui Froch, este convins ca Bute nu va rezista presiunii celor 9.000 de fani. "Bute nu a fost testat pana acum. Vom vedea impotriva lui Froch cat de bun este. Cu siguranta, este mai bun decat cred unii, dar a mai fost ranit inainte, a mai fost pus la podea inainte, a mai fost facut KO inainte. Haideti sa vedem cum va raspunde presiunii de a lupta departe de casa si presiunii de a lupta in fata a 9.000 de fani, in ceea ce ar putea fi una dintre cele mai bune atmosfere pe care o poti intalni. Il admir pe Bute pentru ca a acceptat asta. Nu era necesar sa o faca, dar trebuie sa o faca daca vrea sa lupte impotriva celor mai buni", a spus Hearn.
Campionul mondial in versiunea IBF, Lucian Bute, a sosit in Marea Britanie in acest week-end, pentru a participa, luni, la Nottingham, alaturi de salangerul sau Carl Froch la o conferinta de presa de promovare a partidei din 26 mai.
Inaintea conferintei de presa, cei doi pugilisti s-au fotografiat in fata Capital FM Arena, gazda intalnirii. Lucian Bute a tinut pe umeri steagurile Romaniei si Canadei, in timp ce Froch a purtat pe bratul drept drapelul Marii Britanii.
In meciul cu Froch, Lucian Bute isi va pune pentru a zecea oara in joc centura IBF.

×