x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Adina Diaconu şi Cristian Pletea, campioni europeni U21 la tenis de masă

Adina Diaconu şi Cristian Pletea, campioni europeni U21 la tenis de masă

08 Mar 2020   •   09:55
Adina Diaconu şi Cristian Pletea, campioni europeni U21 la tenis de masă
Sursa foto: pixabay.com

Adina Diaconu şi Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, din cadrul Campionatului European U21 de tenis de masă. În finală, cei doi au trecut în cinci seturi de un cuplu din Franţa. Andreea Dragoman şi Adina Diaconu au cucerit bronzul la dublu feminin.

România a reuşit o nouă performanţă remaracabilă la tenis de masă. La Campionatul European U21 din Croaţia, Adina Diaconu şi Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, după un parcurs excelent.

Adina şi Cristian, cotaţi cu şansa a treia, au eliminat patru perechi pentru a ajunge în finală, iar în ultimul act s-au impus dramatic contra francezilor Bastien Rembert şi Nolwenn Fort, scor 3-2, la seturi.

Tot la turneul final din Croaţia, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu au obţinut medalia de bronz la dublu feminin. Ele au pierdut semifinala contra unei perechi din Rusia, în cinci seturi.

Cele două sunt calificate în semifinale şi în proba de simplu, care se va disputa astăzi. La băieţi, Rareş Sipoş ne va reprezenta în penultimul act. În proba de dublu masculin, Cristian Pletea şi Rareş Sipoş vor juca finala.

La ediţia de anul trecut, desfăşurată în Portugalia, Adina Diaconu a cucerit titlul de campioană europeană U21 în proba de simplu feminin.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Adina Diaconu