x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Al patrulea candidat la titlul "Idiotul anului 2012" (VIDEO)

Al patrulea candidat la titlul "Idiotul anului 2012" (VIDEO)

04 Iul 2012   •   15:38
Al patrulea candidat la titlul "Idiotul anului 2012" (VIDEO)

Invingator in cursa de 3.000 de metri obstacole, la Campionatele Europene de atletism, desfasurate saptamana trecuta, la Helsinki, Mahiedine Mekhissi-Benabbad, un francez de origine algeriana a refulat dupa efortul depus in timpul cursei intr-un mod stupid.

Urmarit de camerele de luat vederi, imediat dupa ce a incheiat cursa, atletul in varsta de 27 de ani nu s-a bucurat deloc de succesul obtinut, ba dimpotriva.

O pustoaica de 14 ani, ascunsa in spatele mascotei oficiale a competitiei, Appy, a incercat sa il felicite si sa ii ofere un cadou invingatorului, numai ca, in loc sa isi exprime recunostinta, idiotul i-a dat peste mana si, ulterior, a imbrancit-o violent pe nevinovata voluntara.

Directorul competitiei, Mika Muukka, a declarat ca "federatia internationala va sanctiona, cu siguranta, acest gest inacceptabil.

Idiotul este. oricum, recidivist, anul trecut fiind suspendat timp de 10 luni, dupa ce s-a luat la bataie cu un compatriot, Medhi Baala, la finele unei curse de 1.500 de metri desfasurate in cadrul unei etape de Diamond League, in Monaco.

×