x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Alin Moldoveanu, campion olimpic: Am muncit 16 ani pentru acest titlu

Alin Moldoveanu, campion olimpic: Am muncit 16 ani pentru acest titlu

de Mediafax    |    13 Aug 2012   •   11:37
Alin Moldoveanu, campion olimpic: Am muncit 16 ani pentru acest titlu

Tiristul Alin Moldoveanu, campion olimpic la Londra, a declarat, luni, la revenirea la Bucuresti, ca a muncit 16 ani pentru medalia de aur castigata la cea de-a XXX-a editiei a JO.
"Am muncit 16 ani pentru acest titlu, cat am putut de mult si am reusit. Cred ca oricine, daca munceste mult, o sa reuseasca", a declarat Moldoveanu.
Intrebat daca in Romania sunt conditii pentru practicarea tirului, Moldoveanu a raspuns: "Se pare ca sunt conditii daca eu am reusit".
Sportivii romani participanti la Jocurile Olimpice de la Londra au revenit la Bucuresti, luni, dupa doua saptamani de competitie in care au reusit sa obtina noua medalii, din care doua de aur.
Romania a fost reprezentata la JO de 103 sportivi din 15 discipline si a incheiat competitia pe locul 27 in clasamentul pe natiuni, cu noua medalii (2-5-2): aur - Alin Moldoveanu (tir) si Sandra Izbasa (sarituri); argint - Alina Dumitru, Corina Caprioriu (ambele judo), Roxana Cocos (haltere), echipa masculina de sabie, Catalina Ponor (sol); bronz - echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin (haltere).

×
Subiecte în articol: tir alin moldoveanu