x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ambros Martin, antrenor Gyor: “Oltchimul poate fi învinsă doar cu inima”

Ambros Martin, antrenor Gyor: “Oltchimul poate fi învinsă doar cu inima”

de Istvan Deak    |    02 Apr 2013   •   14:08
Ambros Martin, antrenor Gyor: “Oltchimul poate fi învinsă doar cu inima”

Antrenorul campioanei Gyori ETO KC, Ambros Martin, consideră că cele două semifinaliste nu se pot surprinde reciproc. “Vom încerca să corectam câteva lucruri în această săptămână, însă nu avem ce să pregătim nou pentru duelul cu românii. Va trebui să ne pregătim aşa cum am făcut-o şi până acum şi să jucăm la fel de bine, poate chiar mai bine. Putem spune că Oltchimul este cea mai puternică echipă pe care o vom întâlni în acest sezon. La acest nivel nu mai putem vorbi despre favorite, doar despre echipă de mare valoare. Calificarea în finală depinde de forma de moment a celor două echipe. Nu cred că vom întâmpina probleme în pregătirea partidelor. Jucătoarele au avut suficient timp de odihnă. Unele s-au prezentat la echipele naţionale, restul s-au pregătit la Gyor. Le-am spus fetelor că până acum au câştigat cu mintea şi cu mâinile lor, însă în acest duel trebuie să joace şi cu inima. Suntem pregătiţi pentru ceea ce ne aşteaptă”, a declarat Ambros Martin pentru presa ungară.

Până la partida de la Bucureşti, Gyor va întâlni marţi seară, de la ora 19:00, formaţia Vac în semifinalele campionatului intern. Manşa tur a semifinalei Oltchim - Gyor este programată sâmbătă, 6 aprilie (ora 18:00), în Sala Polivalentă din Bucureşti. Returul se va disputa cinci zile mai târziu, la Veszprem.

Jucătoare de excepţie

Antrenorul iberic consideră că formaţia sa nu ar fi fost avantajată dacă ar fi întâlnit campioana Sloveniei în semifinale. “Eu nu văd o mare diferenţă între Vâlcea şi Krim. Ambele echipe dispun de jucătoare de excepţie şi au un joc de echipă tot mai consistent. Ca să accedem în finală am fi avut aceeaşi misiune: de a le elimina. Noi trebuie să ne gândim la adversarul direct doar la şedinţele video, în rest misiunea noastră va fi să ne facem jocul şi să scoatem maximum atât din jocul defensiv, cât şi din cel ofensiv. Trebuie să ne propunem să controlăm partida şi să dăm dovadă de concentrare pe durata celor 60 de minute. Dacă vom face asta, atunci avem şanse mari de calificare”, a mai spus Ambros Martin.


×
Subiecte în articol: Ambros Martin oltchim