x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Antrenorul adversarei Oltchimului avertizează: "Noi vom juca finala"!

Antrenorul adversarei Oltchimului avertizează: "Noi vom juca finala"!

de Istvan Deak    |    12 Mar 2012   •   05:56
Antrenorul adversarei Oltchimului avertizează: "Noi vom juca finala"!

Antrenorul echipei Eto Gyor, adversara Oltchimului din semifinalele Ligii Campionilor, este convins ca formatia maghiara va juca finala competitiei din acest an. "Nu are relevanta faptul ca am pierdut ultimul joc din grupe, 32-25 pentru Larvik. Noi ne-am menajat puterile si am incercat sa evitam orice fel de accidentare. Larvik a facut un meci bun si a meritat victoria. Practic, jucatoarele au fost cu gandul la meciurile din semifinale inca din momentul in care am reusit sa ne asiguram locul 1 in grupe. Din pacate, la acest meci s-a accidentat Orsolya Verten care va lipsi mai multe saptamani si inca nu e sigur daca o putem recupera pana la meciul cu Oltchim. De asemenea, le-am odihnit pe Gorbicz si Lekic care sunt nerecuperate complet', a declarat antrenorul formatiei ungare, Karl Erik Bohn, la finalul partidei din Norvegia.

"Oltchim Ramnicu-Valcea dispune de un lot extrem de valoros, vom trata dubla cu maxima atentie si vom incerca sa practicam un joc peste ce am reusit in faza grupelor, fiindca vrem sa jucam finala. Sunt convins ca noi vom juca finala, singura necunoscuta fiind adversara din finala, Buducnost sau Larvik', a mai spus antrenorul.

"Suntem mai buni decat Oltchim'

Extrema dreapta a formatiei Gyor, Jovanka Radicevic, a marturisit ca jucatoarele lui Bohn nu vor avea foarte mult timp pentru a pregati partida cu Oltchim, programata pe 1 aprilie. "Am pierdut inexplicabil meciul cu Larvik, ceea ce ne pune pe ganduri. Trebuie sa strangem randurile si sa jucam mai bine de atat. Urmeaza cateva meciuri de campionat, apoi reunirea echipelor nationale si ne raman doar patru zile pentru a pregati semifinala cu Oltchim. In lotul romancelor sunt cateva jucatoare de mare valoare, chiar doua foste colege de-ale mele, insa per total noi suntem mai buni decat Oltchim. Chiar si asa, ne asteapta doua partide dificile si trebuie sa jucam mai bine decat am facut-o la Larvik pentru a juca finala', considera Radicevic. "N-am reusit sa tinem pasul cu Larvik, dar sunt convinsa ca putem juca mai bine de atat. Ne pregatim pentru dubla din semifinale cu gandul de a juca finala', a adaugat Heidi Loke. Mai mult ca sigur, returul semifinalei dintre Gyor si Oltchim va avea loc in Sala Sporturilor din Veszprem cu o capacitate de 5.000 de locuri.

"Sunt si avantaje si dezavantaje ca jucam primul meci pe teren propriu. O sa vedem la ora meciului care dintre cele doua echipe este mai buna. Sunt convins ca vom invinge Gyorul', a declarat antrenorul Oltchimului, Radu Voina, pentru presa ungara.

×