x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bianca Andreescu o învinge pe Sofia Kenin și e în turul 4 la Miami Open

Bianca Andreescu o învinge pe Sofia Kenin și e în turul 4 la Miami Open

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2023   •   21:10
Bianca Andreescu o învinge pe Sofia Kenin și e în turul 4 la Miami Open
Sursa foto: Hepta

Bianca Andreescu (31 WTA) va juca în turul patru la Miami Open 2023, după ce a învins o nouă adversară dificilă, pe americana Sofia Kenin (164 WTA), în șaisprezecimile de finală, cu 6-4, 6-4, într-o oră și 34 de minute.

În primul tur, tânăra canadiancă a învins-o pe Emma Răducanu. Apoi, ea a trecut de Maria Sakkari, a șaptea favorită, înainte de a înfrunta o altă câștigătoare de turnee majore, Sofia Kenin. Americanca a făcut două meciuri bune la Miami Open 2023, dar Andreescu a învins-o de două ori în trecut și era favorită la intrarea în meciul din turul al treilea.

Andreescu a început bine, în momentul în care americanca a pierdut un avantaj de 30-0 în al doilea game de serviciu, canadiana câștigând șapte puncte consecutive, pentru a conduce cu 3-1 în setul inaugural.

Sportiva de origine română și-a păstrat apoi avantajul pe tot parcursul setului, fără a-i permite lui Kenin să câștige mai mult de două puncte pe serviciul ei. După 39 de minute, ea a câștigat primul set cu 6-4.

În setul al doilea, campioana de la US Open 2019 a construit un avantaj rapid de 4-1, dar de data aceasta avea să-i fie puțin mai dificil pentru Andreescu. Kenin a făcut un rebreak și a pus probleme în următoarele game-uri de serviciu ale adversarei sale.

Cu toate acestea, Andreescu și-a păstrat calmul și a câștigat meciul cu 6-4, 6-4 și s-a calificat în turul al patrulea la Miami Open 2023, unde o va aștepta pe învingătoarea meciului dintre Belinda Bencic, a noua favorită, și Ekaterina Alexandrova, a optsprezecea favorită.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bianca andreescu miami open turul 4