x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Box: Constantin Bejenaru, pretendent la centura mondială WBA

Box: Constantin Bejenaru, pretendent la centura mondială WBA

28 Dec 2019   •   12:35
Box: Constantin Bejenaru, pretendent la centura mondială WBA
Sursa foto: antena3

Pugilistul moldovean Constantin Bejenaru va lupta în această seară, la Marsilia, pentru centura mondială a categoriei grea-uşoare, versiunea WBA, contra deţinătorului titlului, francezul Arsen Goulamirian.

Goulamirian (32 ani) şi-a păstrat titlul de campion mondial WBA la această categorie după ce l-a învins prin KO în runda a 4-a pe australianul Kane Watts, la Bercy, într-o partidă care a avut loc luna trecută.

El a decis să-şi pună în joc din nou centura, considerând că este pregătit pentru a face faţă unei noi confruntări.
''Arsen a avut o săptămână liberă după victoria împotriva lui Watts, apoi s-a întors să se antreneze la Big Bear Lake, California. Mental şi fizic este pregătit pentru o nouă luptă'', a declarat antrenorul acestuia, Abel Sanchez.

Goulamirian, boxer de origine armeană, este neînvins în 25 de meciuri, dintre care 17 înainte de limită.

Bejenaru, 35 ani, a disputat nu mai puţin de 200 de meciuri la amatori, înainte de a-şi face debutul la profesionişti, în 2012, unde a înregistrat 14 victorii, 4 prin KO.

Constantin Bejenaru, care s-a mutat în Statele Unite, este văzut ca favorit de specialişti, însă Goulamirian a declarat că se aşteaptă să fie puternic susţinut de comunitatea armeană din Marsilia, în sala din Palatul Sporturilor, unde va avea loc partida.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: box