x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Box: Jo Jo Dan l-a învins pe Steve Forbes (cu video)

Box: Jo Jo Dan l-a învins pe Steve Forbes (cu video)

12 Feb 2011   •   09:12
Box: Jo Jo Dan l-a învins pe Steve Forbes (cu video)
Sursa foto: /ruefrontenac.com

Boxerul român Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan, l-a învins prin decizie tehnică pe americanul Steve Forbes, fost campion mondial IBF la super-pană, într-un meci la categoria welter, fără titlu în joc, disputat în această dimineaţă la Centre Bell din Montreal (Canada).

Arbitrul de ring a pus capăt meciului în repriza a 6-a din cele 10 programate, după o ciocnire cap în cap între cei doi pugilişti, în urma căreia Forbes s-a rănit la una dintre arcade şi nu a mai putut continua, iar românul, care a dominat lupta în primele reprize, a fost declarat învingător în unanimitate de către arbitrii-judecători (58-56).

"A fost cel mai dificil meci de până acum, Forbes ştie box cu adevărat. Am dat tot ce a fost mai bun din mine, îmi pare rău că s-a terminat aşa, tocmai când s-a încins lupta. Când am boxat de la distanţă, a mers foarte bine, nu şi atunci când m-am apropiat de el Una peste alta, este o victorie importantă", a spus pugilistul român după încheierea meciului.

Pentru Ionuţ Ion urmează o altă partidă, cel mai probabil în vară, cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto. În cazul în care Jo Jo Dan se va impune, el va putea boxa împotriva deţinătorului centurii WBC, americanul Andre Berto.

În vârstă de 29 ani, Jo Jo Dan a înregistrat cu această ocazie a 28-a sa victorie (15 KO), în palmaresul său figurând o singură înfrângere.

Pentru Forbes (33 ani), acesta a fost al 8-lea eşec din cariera sa, în care a înregistrat 35 de victorii (11 KO).

×
Subiecte în articol: video box sporturi jo jo dan