x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Brădeanu despre momentul în care a marcat decisiv: "M-am trezit vorbind: I can do it!"

Brădeanu despre momentul în care a marcat decisiv: "M-am trezit vorbind: I can do it!"

09 Mai 2016   •   12:23
Brădeanu despre momentul în care a marcat decisiv: "M-am trezit vorbind: I can do it!"

Aurelia Brădeanu  a povestit momentele trăite înainte de ultima aruncare de la 7 metri, cea care a adus CSM-ului trofeul Ligii Campionilor.

Aurelia Brădeanu, 37 de ani, a mai trăit o finală de Liga Campionilor, în 2009. Era la Gyor atunci. Nu a jucat în finală, era însărcinată, și a suferit pe margine la înfrângerea cu Zvezda Zvenigorod.

"Aproape nu mai credeam că mi se va îndeplini acest vis, de a câștiga Liga. Acum nu regret nicio clipă că am tras de mine și nu m-am retras. Nu puteam să renunț înainte să câștig trofeul Ligii Campionilor", mărturisește Brădeanu, pentru gsp.ro.

A fost jucătoarea care a pus capăt meciului după ce a transformat a patra lovitură a echipei sale. "Când am luat mingea şi am mers spre poartă, simțeam că mi se face rău, că nu mai am aer. Nu mă gândeam decât că acest meci se poate termina în acel moment, iar eu trebuie să câștig Liga Campionilor", a povestit Mika. Nu a vrut să bată, dar antrenorul s-a rugat de ea, a încurajat-o. La fel fetele.

"Mika, tu dai gol. Avem încredere în tine!", i-au strigat ele.  "Nici nu am vrut să bat 7 metri când s-au desemnat executantele. Dar după ce antrenorul a numit primele trei fete, m-am auzit spunând, fără să vreau, "I can do it!", fără să-mi dau seama. Din momentul ăla mi-am propus ca, indiferent ce va fi, să dau în dreapta portarului, cât pot de tare!".

Mai multe detalii, pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: bradeanu