x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute şi-a găsit în sfârşit adversar, pe americanul Allan Green

Bute şi-a găsit în sfârşit adversar, pe americanul Allan Green

16 Aug 2011   •   07:57
Bute şi-a găsit în sfârşit adversar, pe americanul Allan Green

Dupa ce Glen Johnson si Kelly Pavlik au declinat invitatia de a boxa cu Lucian Bute, motivand bursele prea mici, pugilistul american Allan Green si-a manifestat dorinta de a evolua impotriva campionului IBF al categoriei supermijlocii.

"Nu il plasez la acelasi nivel cu baietii care participa in Super-Six. Cel care va castiga acest turneu va fi considerat fara indoiala cel mai bun din lume. Bute a batut mai multi boxeri buni, dar niciunul de felul celor din Super-Six", a declarat, potrivit presei canadiene, Allan Green, care a disputat in cariera de profesionist 33 de meciuri, castigand 30, dintre care 21 inainte de limita.

Pugilistul din Oklahoma s-a declarat extrem de "concentrat" asupra carierei, dupa ce anul trecut sora si verisoara lui au murit si a spus ca ar accepta chiar si mai putini bani pentru a urca in ring contra lui: "Nu o voi lua ca pe o lipsa de respect. Glen este un pugilist bun si un prieten bun, dar nu cred ca putea primi atatia bani (n.n. – 400.000 de dolari, de peste trei ori mai putin decat suma oferita lui Pavlik, 1,35 milioane de dolari)".

×
Subiecte în articol: interbox lucian bute campion mondial ibf