x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce a declarat Horia Tecău după ce s-a calificat în finală la US Open

Ce a declarat Horia Tecău după ce s-a calificat în finală la US Open

07 Sep 2017   •   22:38
Ce a declarat Horia Tecău după ce s-a calificat în finală la US Open
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în premieră în finala de la US Open, după ce i-au învins pe principalii favoriți ai turneului, Henri Kontinen și John Peers.

 

După un prim set pierdut clar, românul și olandezul au fost la două puncte de eliminare în al doilea.

Au avut un start foarte bun. Noi nu am fost foarte conectați la partidă, dar am continuat să luptăm, am continuat să ne motivăm. Ne-am concentrat pe serviciul nostru, ei serveau foarte bine, puneau prima minge în teren. Trebuia să ne păstrăm serviciu și să vedem dacă apar oportunități.

Am ajuns în tie-break, ei au avut un mini-break, dar, în acel moment te gândești la următorul punct, nu te gândești la scor, încerci să lupți pentru următorul punct. Noi ne încurajam și am rămas concentrați. Asta ne-a dus în tie-break”, a declarat Horia Tecău după meci.

E un sentiment minunat doar să participi la un Grand Slam. Ne antrenăm pentru a fi aici, pentru a fi în fața acestui public. Trebuie să câștigi meci cu meci, ajungi în finală și e minunat. Asta ne motivează”, a mai spus Tecău.

Nu știam că ei au mai pierdut set până aici. Ei sunt o pereche foarte bună, servesc foarte bine. Ne depășeau prin forță, sunt o pereche puternică.

Trebuia să luptăm, să vedem dacă apare vreo șansă. Nu am avut prea multe până în tie-break, au jucat bine în momentele importante. A fost un meci foarte greu, chiar dacă pierdeam lupta, a fost grozav”, a precizat și Jean-Julien Rojer.

Finala de dublu masculin de la US Open va avea loc vineri, de la ora 19:00, iar adversarii lui Rojer și Tecău vor fi câștigătorii meciului Feliciano Lopez / Marc Lopez - Bob Bryan / Mike Bryan.

×
Subiecte în articol: horia tecau