x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CE de haltere tineret şi juniori: Alte trei medalii de argint şi trei de bronz!

CE de haltere tineret şi juniori: Alte trei medalii de argint şi trei de bronz!

24 Noi 2010   •   14:39

După ce, luni, junioara Elena Ramona Andrieş a cucerit o medalie de aur şi două de argint la categoria 48 kg, marţi, zestrea delegaţiei României la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Limassol s-a îmbogăţit cu încă trei medalii de argint şi tot atâtea de bronz.

Astfel, după două zile de concurs, România ocupa locul 8 în clasamentul pe medalii al competiţiei, cu o medalie de aur, 5 de argint şi 3 de bronz

Juniorul Ionuţ Florin Croitoru (cat. 56 kg) a cucerit bronzul la stilul smuls (110 kg) şi la aruncat (132 kg) şi argintul la total (242 kg).

La aceeaşi, dar la tineret, Gabriel Olaru a câştigat bronzul la stilul smuls (106 kg), argintul la aruncat (134 kg) şi argint la total (240 kg). Trebuie precizat că Olaru a ratat aurul european la stilul aruncat în favoarea polonezului Maciej Przepiorkiewicz, care a fost mai uşor la cântar cu 50 de grame!

În concursul junioarelor, la categoria 58 kg, Andreea Elena Parfene a terminat pe locul 6 la smuls (81 kg), aruncat (96 kg) şi la total (177 kg). La juniori, în limitele categoriei 62 kg, Răzvan Nicoară a încheiat doar al cincilea la ambele stiluri, smuls (113 kg) şi aruncat (137 kg), şi la total (250 kg).

×