x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu explică căderea Simonei Halep: "A făcut o întindere psihică"

Cristian Tudor Popescu explică căderea Simonei Halep: "A făcut o întindere psihică"

17 Mar 2018   •   18:48
Cristian Tudor Popescu explică căderea Simonei Halep: "A făcut o întindere psihică"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susţine că Simona Halep a făcut "o întindere psihică”, după mai multe meciuri grele câştigate în ultima vreme.

"Vesel nu sunt, dar nici disperat în urma acestei înfrângeri. Ce s-a întâmplat cu Simona, 'închide' Rafael Nadal intr-o expresie, referindu-se la el: Am făcut o intindere psihică. Creierul este şi el un muşchi, se contractă şi se relaxează. După nenumărate astfel de contractări nu mai poate, exact ca un muşchi. Asta s-a întâmplat cu Simona.

Să ne amintim ce meciuri criminale a reuşit să câştige, iar toate astea se adună. În acest turneu ar fi putut să piardă de două ori, mai ales meciul cu Martic şi ea a fost cinsitită şi a zis: 'Nu ştiu cum am câştigat!'. Cahill a reuşit să o calmeze şi să o readucă în joc, acum nu s-a mai putut.

A intrat în blocaj, adică antrenorul vorbeşte, iar Simona nu aude. Creierul refuză să mai proceseze informaţiile legate de meci. Dar, nu cred că vor fi urmări grave în parcursul Simonei, îşi poate reveni", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: Simona Halep