x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cupa Davis: Pavel a ales echipa pentru meciul cu Argentina

Cupa Davis: Pavel a ales echipa pentru meciul cu Argentina

09 Feb 2011   •   16:47
Cupa Davis: Pavel a ales echipa pentru meciul cu Argentina
Sursa foto: /Intact Images
150993-hanescu-tecau-intact-images-20100509113842012.jpgAndrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Davis, s-a hotărât asupra jucătorilor convocaţi pentru meciul cu Argentina, din primul tur al Grupei Mondiale. Pavel va miza pe Victor Hănescu, Victor Crivoi, Horia Tecău şi Adrian Ungur, jucătorii care au evoluat şi în barajul cu Ecuador.

Cei patru participă în acest moment la turneul de la Acapulco, unde vor rămâne, indiferent de momentul în care părăsesc competiţia în sine. La 27 februarie vor pleca de la Acapulco spre Buenos Aires, unde vor sta până la meciul de Cupa Davis.

Ca şi la barajul cu Ecuator, sunt mari şanse ca echipa noastră de dublu să fie compusă din Victor Hănescu şi Horia Tecău. "Eu cred că avem şanse să câştigăm acest meci cu Argentina. Desigur, prima şansă este a jucătorilor argentinieni. Ei sunt mult mai bine clasaţi în ierarhia ATP, în comparaţie cu cei din echipa noastră. Apoi, ei vor juca acasă, pe un stadion cu 13.000 de locuri, o să fie probabil o atmosferă incendiară. Cu toate acestea, eu am încredere că Victor şi în principiu Horia Tecău pot să obţină victoria, în cazul în care Victor Hănescu va face două meciuri extraordinare la simplu. Este posibil să câştigăm", a spus Silviu Matei, directorul Federaţiei Române de Tenis.

Meciul Argentina - România se va disputa între 4 şi 6 martie, la Buenos Aires.

×