x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Duminica la facultate! 3000 de participanti – studenti, elevi, copii si adulti – au alergat la Crosul Universitatii din Bucuresti, Cora Lujerului Challenge Editia a XXI-a

Duminica la facultate! 3000 de participanti – studenti, elevi, copii si adulti – au alergat la Crosul Universitatii din Bucuresti, Cora Lujerului Challenge Editia a XXI-a

27 Mai 2013   •   17:12
Duminica la facultate! 3000 de participanti – studenti, elevi, copii si adulti – au alergat la  Crosul Universitatii din Bucuresti, Cora Lujerului Challenge Editia a XXI-a

Studenti, elevi, copii, adulti si chiar veterani – cel mai in varsta participant avand 80 de ani - au iesit duminica dimineata la alergat pentru a promova un stil de viata sanatos, fair-play-ul si competitia. La start s-au aliniat participanti de toate varstele si au pornit in cursa la startul atletei romance Paula Ivan, sportiva laureata cu aur si argint la Jocurile Olimpice de la Seul, 1988.

Iubitorii de miscare au venit cu mic cu mare azi la Facultatea de Drept pentru a alerga alaturi de colegi, prieteni si cunostinte, intr-o cursa de 3.800 de m, cu plecare din Piata Operei si cu linia de sosire in parcarea hipermarketului Cora Lujerului.

Dupa cursa de aproape 4 km, cei mai buni alergatori au fost asteptati la finish cu premii si distractie. Castigatorii locurilor I, II si III au fost rasplatiti cu premii in bani, LCD-uri, laptopuri, tablete, aparate foto, MP4 playere si vouchere de cumparaturi.

Pentru toti ceilalati bravi participanti s-a organizat o tombola cu premii in obiecte: tricouri, sepci, genti, vouchere la sali de fitness, tabere in Costinesti si articole sportive.

Participantii – veterani, studenti, elevi, copii, profesori din cadrul Universitatii din Bucuresti si angajati Cora Lujerului – au dat tuturor celor prezenti o lectie despre sanatate prin miscare, castigandu-si admiratia si felicitarile tuturor celor care au stat pe margine.

Departamentul de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii din Bucuresti si hipermarketul Cora Lujerului ii felicita pe toti alergatorii crosului de astazi si ii invita sa se antreneze pentru editiile viitoare, pentru a fi cat mai aproape de podium.

×