x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Eduard Carol Novak, încă o medalie! Românul a câştigat ARGINTUL la Jocurile Paralimpice de la Londra

Eduard Carol Novak, încă o medalie! Românul a câştigat ARGINTUL la Jocurile Paralimpice de la Londra

05 Sep 2012   •   10:51
Eduard Carol Novak, încă o medalie! Românul a câştigat ARGINTUL la Jocurile Paralimpice de la Londra

Ciclistul roman Carol Eduard Novak a cucerit astazi medalia de argint la contratimp individual, prima proba a concursului de ciclism pe sosea al Jocurilor Paralimpice de la Londra. Victoria Trofeul se adauga medaliei de aur pe care Novak a obtinut-o in cadrul categoriei C4, la velodrom, in cursa de urmarire individuala.

Desfasurata pe circuitul de la Brands Hatch, unde s-au disputat cu ani in urma 12 Mari Premii de automobilism Formula 1, iar acum au loc si curse moto, proba de contratimp individual la categ. C4 (amputati) a reunit la start 14 rutieri.

Novak, in varsta de 36 de ani, este vicecampion olimpic in 2008 la Beijing, in proba de contratimp si dublu campion mondial atat pe sosea, cat si la contratimp, iar la Londra a purtat pentru a doua oara in cariera drapelul la ceremonia de deschidere.

Joi este programata proba de fond a concursului de ciclism pe sosea, la care va fi, din nou, prezent si Carol Eduard Novak.

×