x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Fostul campion mondial de MotoGP Marc Marquez a primit permisiunea de a reveni la antrenamente

Fostul campion mondial de MotoGP Marc Marquez a primit permisiunea de a reveni la antrenamente

14 Ian 2022   •   11:00
Fostul campion mondial de MotoGP Marc Marquez a primit permisiunea de a reveni la antrenamente

Marc Marquez, de șase ori campion mondial la MotoGP, a primit undă verde pentru a reveni la antrenamente, după un accident suferit pe un traseu de off-road, în noiembrie, a anunțat Repsol Honda.

Marquez suferea de probleme de vedere, după un accident suferit în timpul antrenamentelor, care l-a forțat să rateze Marile Premii din Algarve și Valencia, spre sfârșitul sezonului 2021.

„Marc Marquez a fost supus unui examen medical ... lunea trecută pentru a analiza situația diplopiei sale", a precizat Repsol Honda într-un comunicat. „Oftalmologul a confirmat o îmbunătățire clară a vederii sale.

Cu acest progres, pilotul echipei Repsol Honda a primit autorizația de a conduce o motocicletă, iar motocrosul, cea mai solicitantă disciplină posibilă în lumea celor două roți, a fost aleasă de Marquez și de echipa sa.

După o absență de trei luni, pilotul spaniol a revenit la pilotaj pe circuitul de la Ponts (Lleida, Spania). După câteva ture de circuit, senzațiile și trăirile sale pe motocicletă au fost mai mult decât optimiste.", au relatat cei din echipa sa, citați de Reuters.

Sezonul 2022 al MotoGP va debuta în Qatar, pe 6 martie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: marc marquez