x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi George Cosac: ''Simona Halep o poate învinge pe Maria Şarapova''

George Cosac: ''Simona Halep o poate învinge pe Maria Şarapova''

06 Iun 2014   •   11:03
George Cosac: ''Simona Halep o poate învinge pe Maria Şarapova''

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că Simona Halep o poate învinge pe Maria Şarapova, în finala turneului internaţional de tenis de la Roland Garros.

''Simona Halep o poate învinge pe Maria Şarapova în finala de la Paris, deşi porneşte cu a doua şansă, în această partidă de la Roland Garros'', a spus George Cosac, citat de Agerpres.

În legătură cu prima sa calificare într-o finală de Mare Şlem şi cu toată evoluţia Simonei Halep la turneul din Franţa, preşedintele Federaţiei Române de Tenis a mai spus: ''Este un eveniment important, o performanţă nu numai pentru tenisul din ţara noastră, dar din tot sportul românesc. Vreau să remarc faptul că în aceste zile au dispărut toate tensiunile, inclusiv cele manifestate pe scena politică a ţării noastre şi toată lumea urmăreşte cu interes evoluţiile Simonei Halep de la turneul de la Roland Garros. Peste tot în România se simte halepmania''.

Simona Halep a învins-o joi pe Andrea Petkovic (Germania), cu 6-2, 7-6 (4), în semifinalele turneului de la Roland Garros, şi s-a calificat în finală, unde o va întâlni, sâmbătă, de la ora 15,00, pe Maria Şarapova. Aceasta este prima finală de Mare Şlem jucată de o româncă după o pauză de 34 de ani. De luni Halep va urca pe locul al treilea în clasamentul mondial feminin (WTA).

×