x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal: HCM Constanţa, eliminată din Liga Campionilor

Handbal: HCM Constanţa, eliminată din Liga Campionilor

04 Mar 2011   •   08:51
Handbal: HCM Constanţa, eliminată din Liga Campionilor
Sursa foto: /Intact Images
154687-153847-.jpgHCM Constanţa a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a fost învinsă aseară de formaţia spaniolă Renovalia Ciudad Real, cu scorul de 34-25 (15-10), în ultimul meci din Grupa D.

HCM avea nevoie de o victorie pentru a avea şanse la calificarea în optimi, dar speranţele campioanei României au ţinut doar până spre finalul primei reprize, pentru ca ibericii să se desprindă deciciv în partea secundă. HCM a deschis scorul şi a fost de două ori la egalitate, 2-2 (min. 8) şi 4-4 (min. 13), în rest fiind condusă de mult mai valoroasa sa adversară. Finalul primei reprize a fost dezamăgitor, constănţenii primind trei goluri în ultimul minut, deşi au avut om în plus, iar la pauză a fost 15-10 pentru oaspeţi.

La reluare, echipa antrenată de Ion Crăciun a punctat de două ori la rând şi a dat speranţe spectatorilor (12-15), dar oaspeţii au refăcut diferenţa, care a ajuns pe parcursul părţii secunde şi la 9 goluri (21-30, min. 52).

Cel mai bun jucător al echipei gazdă a fost portarul Mihai Popescu, el apărând, printre altele, şi trei aruncări de la 7 metri.

×