x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal: Oltchim le-a achiziţionat pe Knezovic, Şoit şi Brădeanu.

Handbal: Oltchim le-a achiziţionat pe Knezovic, Şoit şi Brădeanu.

30 Mai 2011   •   13:59

Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, a anuntat azi perfectarea primelor trei transferuri in vederea sezonului urmator. Gruparea valceana le-a transferat pe jucatoarele Sanela Knezovic (32 de ani), Oana Soit (30 de ani) si Aurelia Bradeanu (32 de ani).

Portarul croat Sanela Knezovici a jucat in sezonul trecut la Buducnost Podgorica, are 1,84 metri si 73 de kilograme. A evoluat la campioana din Muntenegru din anul 2008 si a mai jucat la Dunaffer in Ungaria si la Podravka Koprivnika in Croatia.

Oana Soit vine de la Itxako Estella, formatie care a fost marea surpriza a Ligii Campionilor, ajungand pana in finala, pe care a pierdut-o in fata norvegiencelor de la Larvik. In campionatul intern, Oana a jucat numai la Universitatea Jolidon Cluj-Napoca.

Aurelia Bradeanu este un produs al handbalului valcean. A jucat pentru Oltchim patru sezoane, timp in care nu a castigat niciun trofeu european. De la Oltchim s-a transferat la Rapid, alaturi de Cristina Varzaru, dupa finala Cupei Cupelor pierduta de echipa valceana contra rusoaicelor de la Lada Togliatti. Timp de sapte sezoane a jucat la ETO Gyor, cu formatia ungara expirandu-i contractul la finalul sezonului trecut.

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi