x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hochei: Dominik Hasek ia o pauză la 46 de ani, dar nu se retrage.

Hochei: Dominik Hasek ia o pauză la 46 de ani, dar nu se retrage.

24 Mai 2011   •   10:11
Hochei: Dominik Hasek ia o pauză la 46 de ani, dar nu se retrage.

Portarul ceh de hochei pe gheata, Dominik Hasek, aflat la final de contract cu echipa rusa Spartak Moscova, a anuntat ca a decis sa-si ia o pauza de un sezon, insa a mentionat ca nu se retrage din activitate, desi are 46 de ani,.

"Nu am primit nici o oferta satisfacatoare. De aceea am decis sa nu mai joc hochei in acest an", a declarat campionul olimpic de la Nagano, din 1998, pentru cotidianul praghez Sport.

"In nici un caz nu ma retrag. Imi ofer o pauza inainte de a reveni, cel putin un sezon", a adaugat Hasek, care este si dublu castigator al Cupei Stanley cu Detroit Red Wings, in 2002 si 2008.

Hasek a petrecut 20 de sezoane in NHL, la Detroit, Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres si Ottawa Senators. El a castigat de sase ori trofeul Vezina, pentru cel mai bun portar din NHL, si de doua ori trofeul Hart, pentru jucatorul cel mai util echipei.

Inainte de a disputa sezonul 2010/11 la echipa din Moscova, Hasek a castigat titlul de campion al Cehiei cu formatia la care a debutat, HC Pardubice.

×
Subiecte în articol: hochei sporturi dominik hasek