x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Horia Tecău a pierdut finala de dublu de la Rotterdam

Horia Tecău a pierdut finala de dublu de la Rotterdam

19 Feb 2012   •   13:48
Horia Tecău a pierdut finala de dublu de la Rotterdam

Horia Tecau / Robert Lindstedt au pierdut finala de dublu de la Rotterdam, disputata impotriva cuplului Michael Llodra / Nenad Zimonjic, scor 6/4, 5-7, 14-16

Cel mai in forma roman al momentului spera sa obtina primul trofeu al anului in cea de-a 13-a finala jucata alaturi de suedezul Robert Lindstedt.

In primul set, Tecau si Lindstedt au cistigat cu 6/4 primul set in fata favoritilor numarul 1 al turneului, anunta gsp.ro. In startul celui de-al doilea set, perechea dubla-finalista la Wimbledon a reusit un break timpuriu la 1-1, dar a pierdut initiativa la 3-1. Llodra si Zimonjic au profitat de ezitarile la serviciu ale perechii Tecau-Lindstedt si au dus scorul la 5-4. Perechea formata din roman si suedez nu a reusit sa forteze tie-breakul celui de-al doilea set si meciul a intrat in tie-break prelungit, acolo unde, dupa 4 mingi de meci ratate, Tecau si Lindstedt au pierdut cu 16-14.

Premiile totale ale turneului de la Rotterdam sint de 1.207.500 de euro. 360 de puncte au primit Horia si Robert pentru performanta lor.

×