x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor la handbal feminin. Rapid București, învinsă acasă de Metz, iese din zona locurilor de play-off

Liga Campionilor la handbal feminin. Rapid București, învinsă acasă de Metz, iese din zona locurilor de play-off

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2024   •   20:00
Liga Campionilor la handbal feminin. Rapid București, învinsă acasă de Metz, iese din zona locurilor de play-off

Echipa de handbal feminin Rapid București a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de Metz, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a fazei grupelor din Liga Campionilor EHF. Francezele s-au impus cu scorul de 31-34 (18-16).

Rapidistele au făcut o primă repriză bună, pe care au încheiat-o cu 2 goluri avans, după ce au condus chiar și cu 3 (15-12).

Bucureștencele au menținut avansul de 2-3 goluri și în prima parte a reprizei secunde, după care meciul s-a echilibrat, oaspetele preluând temporar conducerea.

Finalul de meci le-a aparținut celor de la Metz, care de la 31-31 au marcat de 3 ori consecutiv, adjudecându-și partida și cele două puncte cu care au acumulat un total de 16, pentru poziția secundă în clasament, după Esbjerg, ocupanta primului loc.

Rapid rămâne cu 7 puncte din 10 meciuri, și ajunge la a treia înfrângere consecutivă, ocupând cu 4 etape înainte de final locul 7, înafara locurilor ce duc în play-off-ul competiției.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti metz Liga Campionilor EHF