x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor la handbal feminin. CSM București, umilită în Slovenia

Liga Campionilor la handbal feminin. CSM București, umilită în Slovenia

02 Mar 2019   •   17:47
Liga Campionilor la handbal feminin. CSM București, umilită în Slovenia

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare de formaţia slovenă RK Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 23-22 (12-11), sâmbătă, într-un meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Decimată de accidentări, fără Sabina Jacobsen, Amanda Kurtovic, Andrea Lekic, Majda Mehmedovic, Cristina Neagu, campioana României a făcut cel mai slab joc din actuala ediţie a competiţiei.

CSM Bucureşti a avut o primă repriză modestă, a condus o singură dată, cu 1-0, iar la pauză Krim avea un gol în plus pe tabelă, 12-11, după ce echipa antrenată de Dragan Dzukic a pierdut-o şi pe Claudia Constantinescu, care a primit cartonaş roşu (min. 21). ''Tigroaicele'' au reuşit egalarea în debutul reprizei secunde (31), după care au urmat 15 minute fără gol pentru echipa bucureşteană, Krim desprinzându-se la 19-12.

CSM a început o cursă de urmărire şi a reuşit să se apropie pe tabela de marcaj, pierzând la un singur gol, 22-23.

Iulia Curea a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Capitală, cu 9 goluri. Pentru CSMB au mai înscris Barbara Lazovic 5 goluri, Dragana Cvijic 3, Elizabeth Omoregie 3, Jovanka Radicevic 1, Oana Manea 1.

Pentru Krim au punctat Tjasa Stanko 8 goluri, Tamara Mavsar 4, Lamprini Tsakalou 4, Polona Baric 4, Nina Zulic 1, Sara Ristovska 1, Dora Krsnik 1.

Meciul a fost arbitrat de rusoaicele Viktoria Alpaidze şi Tatiana Berezkina, iar delegat EHF a fost slovena Anja Freser.

În clasament, Gyori Audi ETO KC ocupă primul loc, cu 15 puncte, urmată de Vipers Kristiansand, 10 puncte, CSM Bucureşti, 10 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 9 puncte, RK Krim Mercator, 5 puncte, Thuringer HC, 1 punct. CSMB şi Krim au un joc în plus.

CSM Bucureşti va juca ultimul meci pe 8 martie, acasă, cu Thuringer HC. AGERPRES

×