x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mihaela Buzărnescu, în turul secund la Doha

Mihaela Buzărnescu, în turul secund la Doha

12 Feb 2018   •   16:40
Mihaela Buzărnescu, în turul secund la Doha
Sursa foto: Picasa

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea al turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane dolari, luni, după ce a dispus de ucraineanca Lesia Ţurenko cu 7-5, 6-4.

Buzărnescu a început cu dreptul şi a făcut break, dar apoi Ţurenko a câştigat cinci ghemuri la rând. Buzărnescu a revenit spectaculos şi a câştigat şase ghemuri consecutive, adjudecându-şi primul set cu 7-5.

Românca a dominat actul secund, în care primul ghem l-a luat Ţurenko, dar apoi s-a desprins la 3-1, a ratat o minge de meci la 5-2, dar nu a reuşit să încheie meciul, pierzându-şi serviciul. Buzărnescu a ratat apoi alte patru mingi de meci pe serviciul adversarei. Românca a salvat o minge de break la 5-4, dar a reuşit în cele din urmă să încheie conturile, cu 6-4, după o oră şi 57 de minute.

Buzărnescu (29 ani, 43 WTA) o mai învinsese pe Ţurenko (28 ani, 40 WTA), anul acesta, în semifinale la Hobart, cu 6-2, 6-2.

Mihaela şi-a asigurat un cec de 17.325 dolari şi 60 de puncte WTA, iar următoarea adversară va fi letona Jelena Ostapenko, a şasea favorită.

Pe tabloul principal la Doha mai figurează patru românce, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihaela Buzărnescu