x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Moment istoric pentru sportul românesc: CUPA ROMÂNIEI LA PADEL, prima competiție de profesioniști

Moment istoric pentru sportul românesc: CUPA ROMÂNIEI LA PADEL, prima competiție de profesioniști

de Redacția Jurnalul    |    07 Dec 2023   •   11:45
Moment istoric pentru sportul românesc: CUPA ROMÂNIEI LA PADEL, prima competiție de profesioniști

Moment istoric pentru sportul românesc. În premieră, la Timișoara are loc CUPA ROMÂNIEI LA PADEL, cea dintâi competiție profesionistă care reunește cei mai performanți sportivi practicanți ai acestui sport recunoscut oficial în țara noastră de curând. Astfel, în câteva zile îi vom cunoaște pe primii campioni naționali la padel.

În acest sfârșit de săptămână, Timișoara devine capitala padelului din România. În lupta pentru titlul național dar și pentru premiile generoase în bani, în CUPA ROMÂNIEI LA PADEL intră primi 12 jucătorii / divizie. Este vorba de sportivii cu cele mai multe puncte acumulate pe durata turneelor desfășurate pe parcursul întregului an 2023 în cadrul Circuitul Profesionist de Padel.

CUPA ROMÂNIEI LA PADEL se va desfășura în perioada 8 – 10 decembrie la PADEL CENTER Timișoara (strada Praga nr.6, Dumbrăvița), cea mai mare bază sportivă de padel din vestul țării și singura cu terenuri omologate, furnizate de producătorul oficial pentru World Padel Tour.

Competiția va avea trei divizii de joc (1, 2 și 3) la masculin și o divizie feminină, iar premiile puse în joc însumează 5.100 de euro

Duminică, după disputarea finalelor CUPEI ROMÂNIEI, vom cunoaște primii campioni naționali la padel, echipe care vor reprezenta țara noastră în competițiile internaționale ce vor urma.

Astfel, în zilele în care Timișoara își încheie programul de Capitală Europeană a Culturii, orașul de pe Bega bifează cel mai important eveniment sportiv al anului, care punctează orașul pe harta sportului profesionist românesc.

Padelul este un real fenomen, sportul cu cea mai rapidă creștere din lume, numărând peste 25 de  milioane de jucători la nivel mondial.

Meciurile, semifinalele și finalele CUPEI ROMÂNIEI LA PADEL vor putea fi urmărite live pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook Circuitul Profesionist de Padel.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: CUPA ROMÂNIEI LA PADEL