x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Moroşanu s-a accidentat şi ratează participarea la gala Superkombat de la Mamaia

Moroşanu s-a accidentat şi ratează participarea la gala Superkombat de la Mamaia

27 Iul 2016   •   15:40
Moroşanu s-a accidentat şi ratează participarea la gala Superkombat de la Mamaia
Sursa foto: FOTO - Arhiva

Luptătorul Cătălin Moroşanu s-a accidentat şi va rata participarea la gala Superkombat de la Mamaia, care va avea loc sâmbătă şi în care are fi trebuit să îl înfrunte pe turcul Murat Aygun.


Cătălin Moroşanu a fost diagnosticat cu hernie discală posterioară şi va rata participarea la gala Superkombat, înlocuitorul său în confruntarea cu Murat Aygun, elevul lui Peter Aerts, urmând să fie anunţat joi dimineaţa, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

După ce a acuzat dureri puternice în zona gâtului, greul ieşean a făcut un RMN, iar medicii i-au interzis să lupte împotriva lui Aygun. "Riscă o accidentare gravă, orice lovitură îl poate scoate pentru totdeauna din circuit", a fost mesajul medicilor care l-au consultat pe Moroşanu, luptătorul începând deja tratamentul de recuperare la o clinică din Iaşi, iar în aceste zile va continua la Bucureşti.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că evenimentul se va desfăşura conform programului, urmând ca Moroşanu să fie înlocuit până joi dimineaţa de un alt sportiv. "Norocul nostru este că avem patru meciuri puternice în gală, iar la noi evenimentele nu depind de un singur sportiv. Mă bucură şi faptul că eroii locali au atras deja peste 60% din public, iar interesul este major. Turcul era furios când a aflat decizia, până joi ştim cine va lupta în locul lui Cătălin. Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm cât mai repede în ring", a declarat Irimia.

Unul dintre colegii lui Moroşanu, Sebastian Cozmâncă, anunţat deja în gală, e decis să-l provoace pe Aygun, cel care a declarat că este doar un tertip al ieşeanului pentru a evita o confruntare directă. "Vorbeşte prostii. Păi am ajuns să mă tem de un turc? Sper ca domnul Irimia să accepte o posibilă confruntare cu Sebastian Cozmâncă. Să vedeţi ce bătaie îi dă turcului, să nu îl mai aud vorbind", a spus Moroşanu.

Luptătorii din gala Superkombat, care se va disputa sâmbătă, de la ora 20,00, la Idu Tenis Arena din Mamaia, vor efectua cântarul oficial vineri, de la ora 18,00, la City Park din Constanţa, iar la ora 22,30 vor fi prezentaţi oficial în Piaţeta Cazino din Mamaia. Totodată, Asociaţia Litoral Delta Dunării, partener oficial al evenimentului, a anunţat că legendarul campion K-1 Peter Aerts va fi desemnat Ambasador al staţiunii Mamaia.

Sursa: AGERPRES

×