x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nadal se califică în turul al treilea la Australian Open, cu o victorie lejeră 

Nadal se califică în turul al treilea la Australian Open, cu o victorie lejeră 

19 Ian 2022   •   10:20
Nadal se califică în turul al treilea la Australian Open, cu o victorie lejeră 
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal și-a reluat miercuri cursa pentru un al doilea titlu la Australian Open și al 21-lea din carieră, trecând de germanul Yannick Hanfmann, pentru a se califica în turul al treilea.

Al șaselea favorit a făcut o demonstrație spectaculoasă în victoria cu 6-2, 6-3, 6-4 în fața adversarului său german, încântând publicul cu stilul său defensiv și cu lovituri câștigătoare spectaculoase.

Spaniolul și-a pus rapid amprenta în primul set, reușind să facă primul break 2-2, înainte de a câștiga patru game-uri consecutive, pentru a cuceri setul.

În setul al doilea, germanul a depus un efort mai mare pentru a-l opri pe fostul număr 1 mondial, care s-a dovedit a fi zadarnic, întrucât Nadal a obținut break-ul decisiv pentru a conduce cu 5-3, înainte de a servi pentru set.

În ciuda eforturilor sporite ale lui Hanfmann, Nadal a obținut un break în al treilea game al setului 3 și nu a mai privit înapoi. Spaniolul a încheiat meciul după două ore și 42 de minute, asigurându-și locul în turul al treilea.

Numărul 5 mondial a fost aproape fără cusur la serviciu, câștigând 13 din 15 puncte în urma primului său serviciu și nu s-a confruntat cu nicio minge de break. El îl va înfrunta în turul următor pe învingătorul dintre rusul Karen Khachanov și francezul Benjamin Bonzi.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rafael nadal