x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi O nouă victorie în Liga Campionilor pentru CSM București. Echipa Cristinei Neagu conduce grupa

O nouă victorie în Liga Campionilor pentru CSM București. Echipa Cristinei Neagu conduce grupa

de Razvan Voiculescu    |    07 Noi 2020   •   20:49
O nouă victorie în Liga Campionilor pentru CSM București. Echipa Cristinei Neagu conduce grupa
Sursa foto: Hepta

CSM București a învins-o pe Krim Ljubljana cu scorul de 25 - 23. Meciul s-a disputat în Slovenia.  CSM București a obținut a 5-a victorie în cele 6 meciuri jucate și este liderul grupei A din Liga Campionilor.

Meciul a fost controlat de echipa antrenată de Adrian Vasile. Slovena Lazovic a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM București cu 5 goluri înscrie. Barbosa și Cvijic au contribuit cu câte 4 reușite, iar Neagu și Carmen Martin cu câte 3. 

Tot sâmbătă, FTC-Rail Cargo Hungaria a fost învinsă surprinzător la Budapesta de SG BBM Bietigheim, cu 35-24, iar Rostov pe Don a trecut de Team Esbjerg cu 28-24. Partida Vipers Kristiansand - Metz Handball a fost amânată.

CSM Bucureşti ocupă primul loc, cu 10 puncte (6 jocuri), urmată de Rostov pe Don, 9 p (5 j), Vipers Kristiansand, 7 p (4 j), Metz Handball, 6 p (5 j), FTC-Rail Cargo Hungaria, 4 p (5 j), Team Esbjerg, 3 p (6 j), RK Krim Mercator Ljubljana, 3 p (6 j), SG BBM Bietigheim, 2 p (7 j).

CSMB va juca următorul meci pe 14 noiembrie, acasă, cu Krim.

×
Subiecte în articol: csm bucuresti